NL - EN
Het laatste Marisan nieuws:
Lancering RF en AM Veiligheidssystemen
13/10/2017
Op 1 november eerstkomend lanceert Marisan haar nieuwe en complete gamma RF en AM anti-diefstal producten. U kan bij ons terecht voor de klassieke RF (radio frequentie) poortjes, labels en tags, alsook voor de meer geavanceerde AM (acousto magnetisch) antennes en toebehoren. Maar daar stopt het uiteraard niet. We zijn met Marisan nooit zomaar de volgende in de rij als we producten lanceren. Er móet een meerwaarde zijn voor de klant!
Marisan en Etipac worden één.
01/01/2017
Niet zonder enige trots kunnen we u melden dat Marisan en Etipac op 1 januari 2017 operationeel zijn samengegaan tot één sterk bedrijf, één business unit. Na 12 jaar van nauwe samenwerking tussen beide bedrijven, met complementaire producten, hebben we de handen in mekaar geslagen. Zo komen we tot een nog sterkere groep die u als klant alleen maar voordelen biedt :
Marisan exposeert op Fachpack 2016
05-09-2016
Voor het eerst bundelen Avery Dennison en Marisan de krachten om hun unieke automatisatie oplossingen voor te stellen. Bezoek ons in Hall 3, stand 3-626.
Ontwikkelingen bij pneumatische Aanhechtsystemen
18/06/2015
Marisan is preferentiële partner voor Avery Dennison als aanbieder van de pneumatische en geautomatiseerde aanhechtsystemen. Ongeacht wat u wil aanhechten op een kopkaart - DIY producten, bestekken, jeans of tapijten - wij hebben de gepaste oplossing voor uw product. Volgens uw specifieke noden bieden we u oplossingen aan, gebruik makende van VNS of IndES, EHD, St1000, St9500 of SPU modules.
Gripseal zakken en zipper zakken
28/01/2015
U wil een monster versturen, met begeleidende documenten, of u wil uw product bewaren in een pochet in een koelkamer en u dient een markering aan te brengen op de verpakking, of uw wil een zakje dat u veelvuldig kan openen en sluiten, dan belandt u bij ons assortiment grip en zipper zakken...
Coex Verzendenveloppen
12/09/2014
Voor uw online verzendingen : De coex verzendenveloppen, het veilige, kosteneffectieve en communicatieve alternatief voor de saaie bruine doos...
Intensieve samenwerking met AVA Papierwaren
15/07/2014
Het is niet zonder trots dat we vanaf dit jaar een nog intensievere samenwerking met AVA Papierwaren mogen aankondigen.
Marisan: Industrieel & kunstzinnig
21/03/2014
Ontdek de betekenis van ons eerste industriële kunstwerk.
Archief