UW PARTNER VOOR VERPAKKINGEN EN MEER

Marisan: verpakkingsbedrijf met totaaloplossingen

Jouw importpunt en groothandel in verpakkingsmateriaal, etikettering en aanhechtingen

Jouw product verdient de gepaste verpakking, het juiste etiket of de ideale aanhechting. Marisan is je betrouwbare partner en biedt deze 3 productgroepen aan op industrieel niveau. Onze focus ligt op gepersonaliseerde verpakkingen, korte levertijden en constante kwaliteit. Onze sterktes en jouw voordeel: wij kunnen je ontzorgen voor zowel de verpakking, de etikettering, de codering als de aanhechtingen. Dankzij onze typerende flexibiliteit, kan je voor je verpakkingsproces integraal bij ons terecht. Je kan jouw gepersonaliseerde verpakkingen zelfs bij ons laten stockeren en wij leveren ze op afroep.

Verpakkingen
Verpakkingen
Be carried by Marisan
Etikettering
Etikettering
Stick to Marisan
Aanhechtingen
Aanhechtingen
Get attached to Marisan

Medische mondmaskers Type I

De belangrijkste manier om de verspreiding van COVID-19 te stoppen, is door goede hygiëne en bij contactmomenten, het dragen van mondmaskers.
Als je een hoog kwalitatief masker draagt, kan dit zowel helpen voorkomen dat jij het virus oploopt als dat je het virus verspreidt naar de mensen om jou heen.
Bij Marisan kan je terecht voor de gecertificeerde medische mondmaskers Type I. Deze dragen de hoogst mogelijke wettelijk toegelaten bescherming, voor zowel de drager als de andere personen die zich in dezelfde fysieke ruimte bevinden.

Medische mondmaskers Type I
Verpakking op maat ?

Verpakking op maat ?

Verpakkingsbedrijf voor een brede waaier aan sectoren

Van retail, textiel, logistiek tot medische en industriële branches … de sectoren waarvoor Marisan al decennia lang werkt, zijn heel divers. Onze sterkte zit in maatwerk. We zijn niet gebonden aan één bepaalde productoplossing, zodat we jou de meest geschikte producten kunnen aanbieden. We werken snel en efficiënt voor zowel kleine tot (middel)grote volumes. Bovendien gaan wij als verpakkingsbedrijf ook mee in het eco-verhaal met ons verrassend milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal als alternatief op klassieke verpakkingen.

Medische sector
Medische sector
Textielsector
Textielsector
Voeding
Voeding
Logistieke bedrijven
Logistieke bedrijven
Keukengerei en klein gereedshap
Keukengerei en klein gereedshap

Enkele tevreden klanten

Marisan zorgde voor een verpakking op maat en dit betekende een absolute meerwaarde voor onze producten. Bovendien werden we op een accurate en snelle manier bediend. Topservice!

Wim - Bpost

“Bij Marisan vonden we de beste service en kwaliteit. En dan nog eens dicht bij huis!”

Kristof - Hama

Prima service, goede producten en korte levertermijnen.  Kortom een uitstekende partner voor onze verpakkings- en labeluitdagingen!

Karl Pint - Oxyplast
 • Marioca
 • Oxyplast Protech
 • ava
 • Toshiba
 • Zonnehoeve Production
 • Hama
 • veritas
 • Avery Dennison

Advies

Advies nodig over een standaardmodel, een out of the box concept, jouw compleet verpakkingspakket of zelfs verpakkingsmachines? Graag gaan wij samen met jou op zoek naar wat je precies nodig hebt. Dankzij onze flexibiliteit en materiaalkennis gaan wij hierbij heel persoonlijk te werk om jou het meest geschikte product of pakket voor te stellen, perfect op maat van jouw artikel. Door de nieuwste trends en wetgevingen op de voet te volgen, zijn wij jouw garantie voor accurate en up-to-date informatie, ook voor milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.

marisan trekt de duurzame kaart
CASE
Marisan trekt volop de kaart van duurzaamheid!

Onze gezondheis is natuurlijk hét topic van het jaar. Echter mogen we de impact van het milieu op onze gezondheid niet onderschatten. Bij Marisan trekken we volop de kaart van duurzaamheid en ondersteunen we onze klanten bij het kiezen van een slimme en duurzame materialen!

Lees meer
ultrasoon gelaste non-woven draagtas
CASE
Gebruiksvriendelijke Ultrasoon gelaste non-woven draagtasjes

Verpakking is nodig, verpakking is essentieel. Aangezien jouw klanten een handige en liefst ook leuke draagtas verwachten voor de goederen die ze in je winkel hebben gekocht, is het interessant even stil te staan bij de diverse soorten verpakkingen, en wat dat betekent voor jou als retailer.

In deze korte adviesbrief willen we er één type uitlichten: De ultrasoon gelaste non-woven draagtas. We zetten de kwaliteiten en voordelen van dit type draagtas voor jou op een rijtje... .

Lees meer
Medical mouth mask Type I - close-up
CASE
Medische mondmaskers Type I

De belangrijkste manier om de verspreiding van COVID-19 te stoppen, is door goede hygiëne en bij contactmomenten, het dragen van mondmaskers.
Als je een hoog kwalitatief masker draagt, kan dit zowel helpen voorkomen dat jij het virus oploopt als dat je het virus verspreidt naar de mensen om jou heen.
Bij Marisan kan je terecht voor de gecertificeerde medische mondmaskers Type I. Deze dragen de hoogst mogelijke wettelijk toegelaten bescherming, voor zowel de drager als de andere personen die zich in dezelfde fysieke ruimte bevinden.

Lees meer
Flexible Packaging Solutions
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

 • Promoties & acties
 • Advies & nieuws
 • Tips over wetgeving