Good packaging protects your product
great packaging protects your brand

Marisan: verpakkingsbedrijf met totaaloplossingen

Jouw importpunt en groothandel in verpakkingsmateriaal, etikettering en aanhechtingen

Jouw product verdient de gepaste verpakking, het juiste etiket of de ideale aanhechting. Marisan is je betrouwbare partner en biedt deze 3 productgroepen aan op industrieel niveau. Onze focus ligt op gepersonaliseerde verpakkingen, korte levertijden en constante kwaliteit. Onze sterktes en jouw voordeel: wij kunnen je ontzorgen voor zowel de verpakking, de etikettering, de codering als de aanhechtingen. Dankzij onze typerende flexibiliteit, kan je voor je verpakkingsproces integraal bij ons terecht. Je kan jouw gepersonaliseerde verpakkingen zelfs bij ons laten stockeren en wij leveren ze op afroep.

Verpakkingen
Verpakkingen
Be carried by Marisan
Etikettering
Etikettering
Stick to Marisan
Aanhechtingen
Aanhechtingen
Get attached to Marisan

Gratis ebook : "Medische verpakkingen, kwaliteit en veiligheid voorop."

We kunnen er niet om heen, de medische sector heeft iedere dag te maken met unieke situaties. Daarom is iedere vorm van ondersteuning meer dan welkom. Als expert in verpakkingen, labels en aanhechtingen willen wij ook ons steentje bijdragen. Daarom focussen we extra op de medische sector. Om hen gemakkelijk wegwijs te maken in onze producten, lanceerden wij ons e-book 'Medische verpakkingen, kwaliteit en veiligheid voorop'.

Dit e-book bevat boordevol informatie over onder andere :

 • aandachtspunten bij het kiezen van het juiste label
 • lijmsoorten bruikbaar voor verschillende toepassingen
 • allerhande verpakkingsoplossingen specifiek op maat

Gratis ebook :
Verpakking op maat ?

Verpakking op maat ?

Verpakkingsbedrijf voor een brede waaier aan sectoren

Van retail, textiel, logistiek tot medische en industriële branches … de sectoren waarvoor Marisan al decennia lang werkt, zijn heel divers. Onze sterkte zit in maatwerk. We zijn niet gebonden aan één bepaalde productoplossing, zodat we jou de meest geschikte producten kunnen aanbieden. We werken snel en efficiënt voor zowel kleine tot (middel)grote volumes. Bovendien gaan wij als verpakkingsbedrijf ook mee in het eco-verhaal met ons verrassend milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal als alternatief op klassieke verpakkingen.

Medische sector
Medische sector
Textielsector
Textielsector
Voeding
Voeding
Logistieke bedrijven
Logistieke bedrijven
Keukengerei en klein gereedschap
Keukengerei en klein gereedschap

Enkele tevreden klanten

Marisan zorgde voor een verpakking op maat en dit betekende een absolute meerwaarde voor onze producten. Bovendien werden we op een accurate en snelle manier bediend. Topservice!

Wim - Bpost

“Bij Marisan vonden we de beste service en kwaliteit. En dan nog eens dicht bij huis!”

Kristof - Hama

Prima service, goede producten en korte levertermijnen.  Kortom een uitstekende partner voor onze verpakkings- en labeluitdagingen!

Karl Pint - Oxyplast
 • Marioca
 • Oxyplast Protech
 • ava
 • Toshiba
 • Zonnehoeve Production
 • Hama
 • veritas
 • Avery Dennison

Advies

Advies nodig over een standaardmodel, een out of the box concept, jouw compleet verpakkingspakket of zelfs verpakkingsmachines? Graag gaan wij samen met jou op zoek naar wat je precies nodig hebt. Dankzij onze flexibiliteit en materiaalkennis gaan wij hierbij heel persoonlijk te werk om jou het meest geschikte product of pakket voor te stellen, perfect op maat van jouw artikel. Door de nieuwste trends en wetgevingen op de voet te volgen, zijn wij jouw garantie voor accurate en up-to-date informatie, ook voor milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.

labels voor de medische sector
CASE
Maak jouw labels medical proof en vertrouw erop !

In de loop der jaren is de nadruk op het etiketteren van producten in zorginstellingen aanzienlijk toegenomen om de fouten te verminderen die worden veroorzaakt door een gebrek aan de juiste etikettering. Hoewel het gebruik ervan op medisch gebied vaak over het hoofd wordt gezien, spelen labels een cruciale rol bij het handhaven van de patiëntveiligheid in onder meer ziekenhuizen, laboratoria en farmaceutische industrieën.

Lees meer
Marisan magazijn
CASE
Ontdek hoe Marisan jou kan bijstaan bij jouw voorraadbeheer

Elk bedrijf kampt met hetzelfde vraagstuk. Hoeveel voorraad hou ik aan voor welke producten en wat kost me dat? Ons Marisan team heeft de voorbije decennia de expertise opgebouwd om voor de productmix van verpakkingsoplossingen, labels en aanhechtingen een voorraadsysteem op touw te zetten, dat ertoe bijdraagt onze klanten een stuk te ontzorgen. Ontdek hoe wij hiervoor te werk gaan!

Lees meer
recycleerbaar, herbruikbaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar
CASE
Ken jij al het verschil tussen recycleerbaar, herbruikbaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar?

Zoals je al hebt kunnen merken, leggen we bij Marisan de focus op duurzaamheid. Bij het kiezen van een ecologische verpakking, worden de termen recycleerbaar, herbruikbaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar vaak gebruikt. Maar ken jij het onderscheid?

Lees meer
Flexible Packaging Solutions
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

 • Promoties & acties
 • Advies & nieuws
 • Tips over wetgeving