Textielsector

Alles voor de textielsector. 
Wat bedoelen we daamee? Wel, dat we voor elke schakel in de textielketting specifieke producten in ons portfolio hebben.

En dat deze vlag een grote lading dient te dekken, is wel duidelijk. Onze klanten bestaan uit producenten met nationale en internationale productievestigingen, importeurs en verdelers, logistieke partners en retailers. Elk van hen heeft specifieke verpakkings-, labeling en aanhechtingsbehoeften, soms ook wisselend per moment of seizoen.

Marisan zorgt ervoor dat de juiste verpakkingen op het juiste moment ter beschikking geraken bij elk van deze klanten. Laat onze klanten zich focussen op hun kerntaken en dan zorgen wij ervoor dat hun zorgvuldig in de markt gezette product de juiste verpakkings-aandacht krijgt.

Aanhechtingen

Aanhechtingen

Ons gamma is heel ruim en gaat van manuele handpistolen en textieltangen tot toepassingen die blisterverpakkingen vervangen. Als rechtstreekse importeur voor de industrie, logistiek en grote retailers voorzien wij elk artikel binnen elke sector van de gepaste aanhechting. Van de fijnste lingerie tot een kamerbreed tapijt! 

Voor de kledingfabrikant of retailer ligt de focus waarschijnlijk op de manuele aanhechtingen, pistolen en lusjes. 

Handel je in handdoeken of vuilvangmatten, dan zullen ook de IndES of SPU automatisaties interessante mogelijkheden bieden om je verpakkings-effficiëntie gevoelig te verhogen, en de productietijd per aan te hechten product evenredig te verlagen.

Etiketten

Elk textielproduct dient tot meerdere keren gelabeld te worden. 

Dit gaat van het aanbrengen van waslabels, over branded hangkaartjes, tot de kleeflabels op de dozen of de verzendgoederen. Voor elk van jouw vragen hierover, heeft Marisan één of meerdere producten die je het leven kunnen vergemakkelijken.

Etiketten

Verpakkingen

Denken we aan verpakkingen, dan denken we zowel aan de hoezen of zakken nodig voor het hangend transport als aan de zakken met kleefstrip om je product netjes te presenteren in je winkel en aan de draagtas waarmee de consument de straat op wandelt.

Voor elk van deze fases in het proces, kan je bij ons terecht.

Verpakkingen
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes