45 jaar ervaring in aanhechtingen

Marisan is de trotse marktleider voor verschillende aanhechtingsproducten in België, West- en Midden-Europa. En dat kan ook moeilijk anders, met onze 45 jaar ervaring in manuele en machinale aanhechtingen op de teller. Als één van de weinigen in de EU zetten wij hier de toonaangevende merken Toska Banok en Avery Dennison op de kaart en exporteren die naar onze buurlanden.

Ons gamma is heel ruim en gaat van manuele handpistolen en textieltangen tot toepassingen die blisterverpakkingen vervangen. Als rechtstreekse importeur voor de industrie, logistiek en grote retailers voorzien wij elk artikel binnen elke sector van de gepaste aanhechting. Van de fijnste kledij tot een kamerbreed tapijt!

IndES: uw alternatief voor blisterverpakkingen en tiewraps

IndES is de ideale vervanger voor blister packs en Tie Wraps. Het volledige gamma steunt op pneumatische technologie. Dit maakt het aanhechtsysteem uiterst flexibel waardoor het makkelijk inzetbaar is en heel wat sneller gaat dan handmatig werk. Een ander voordeel van een verpakking zonder blister is dat de klant het voorwerp in de winkel kan aanraken. Het zit immers niet weg achter een plastic afschermkap. De IndES alternatieven voor blisterverpakking zijn daarenboven goedkoper dan blisteren. Last but not least is het veel ecologischer. Het verpakkingsmateriaal is snel en eenvoudig te verwijderen waardoor het volume van de verpakking aanzienlijk vermindert en jouw verpakking klant- en milieuvriendelijker wordt.

IndES: uw alternatief voor blisterverpakkingen en tiewraps

IndES R4


Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes