Industriële aanhechtsystemen

De door Marisan ingebouwde pneumatische aanhechtoplossingen van Avery Dennison geven oplossingen aan jouw verpakkingsvraag, ongeacht de sector waarin je actief bent.

Productie- of verpakkingsunit, van keukengerei over handdoeken tot kamerbreed tapijt, er is een ecologisch én economisch verantwoorde oplossing beschikbaar om te besparen op plastics, blisters en metalen klammen.


Onze systemen, elk in hun toepassingsgebied, zijn milieuvriendelijke state of the art oplossingen die eenvoud en snelheid combineren, met een visueel net en presentabel resultaat. Elke machine wordt opgebouwd met de beste Europese materialen en onderdelen. Zo garandeert ons team een toestel dat werkt én blijft werken!

Hieronder vind je de link naar elk van de diverse Avery modules inzetbaar voor jouw product. Kom je er zelf niet direct uit? Geef ons dan gewoon een seintje en wij helpen jou graag verder!

R30 tools

Productverpakking beïnvloedt merkperceptie

Gebruik je vandaag nog steeds metalen klammen, twist ties of kabelbandjes? Dan kunnen we je een consumenten-vriendelijkere manier aanbevelen om je merk en product via je verpakking naar een ander niveau te tillen.

70% van de consumenten geeft de voorkeur aan productverpakkingen die het Avery Dennison® IndES® Elastic Staple System® gebruiken. Ze gaven ook aan dat dit voor hen de algehele merkperceptie verbetert. **

Ons Elastic Staple systeem zorgt voor een betere visualiteit van je product op je blister of kopkaart. Dat terwijl er minder verpakkingsmateriaal wordt verbruikt, jouw schap in het winkelrek aantrekkelijker oogt, en een positievere consumentenervaring biedt!

** Enquête door My Take, een onafhankelijke onderzoeksorganisatie, die in augustus 2016 consumenten ondervroeg die keukengerei hebben gekocht in de afgelopen twaalf maanden.

Productverpakking beïnvloedt merkperceptie
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes