Marisan Loop Tagger Machines

Jarenlang hebben we geprobeerd een oplossing te vinden voor het automatisch bevestigen van kaarten aan producten. En altijd liepen we tegen praktijk- en ontwikkelingsvraagstukken aan. Tot nu!

Met trots presenteren we ons gloednieuwe assortiment Loop Tagger-machines. Met dit toestel versnel je de productie van luslabeleling met een factor 5 of meer in vergelijking met de bekende klassieke handmatige lusbevestiging die je gewend was.

Vanaf nu: Krijg die verpakingsklus snel en gemakkelijk uitgevoerd!

Marisan Loop Tagger Machines

Lus die kaartjes snel en zorgeloos aan jouw producten

Ons gloednieuwe assortiment Loop Tagger-machines neemt de zorg voor jouw aanbouwdelen uit handen. Deze gebruiksvriendelijke compacte oplossing biedt jou een snelle en gemakkelijke oplossing om jouw kaarten op de producten te krijgen.

Waar men in het verleden probeerde de Fasbanok of V-Tool te combineren in een automatisering, waarbij men stuitte op de bekende problemen van het combineren van luchtdruk en een plastic breekbaar stuk gereedschap, zijn wij in de ontwikkeling een flink stuk verder gegaan. Met ons volledig metalen geconstrueerde luspistool geplaatst op een handige en ruimtebesparende tafelmachine, kan je je nu zorgeloos concentreren op jouw verpakkingstaak.

We hebben oplossingen ontwikkeld om 1, 2 of zelfs 3 kaarten aan jouw product te lussen. Dus op basis van jouw specifieke behoeften kan je kiezen tussen onze:

  • Loop Tagger 0
  • Loop Tagger I
  • Loop Tagger II
  • Loop Tagger III

Kosten- en tijdsbesparing komt eraan!

Lus die kaartjes snel en zorgeloos aan jouw producten

Hoe werkt jouw Loop Tagger?

Introductieprijs tot 30 juni 2023

Profiteer van de tijdelijke korting!