Textiel pistolen, en plastieknieten/ riddersporen

Je vertrouwde pistolen en aanhechtingen van Banok en Avery

Manuele aanhechtingen, textielpins, plastieknieten of riddersporen. Onze kleine kunststof vrienden hebben bijna zoveel namen als er toepassingen voor zijn.

Heb je iets nodig dat werkt en blijft werken, dan zijn er mondiaal 2 merken die de dienst uitmaken: Toska Banok en Avery Dennison. Beiden staan ze synoniem voor uitmuntende kwaliteit. En beiden worden door Marisan geïmporteerd én verdeeld op de markt over heel West-Europa.

Voor al jouw toepassingen, standaard of fijn, PP of Nylon (= supersterk), secur-a-tie of secur-a-tach, kabelbinders, naturel of in kleur, bij ons vind je het allemaal.Toepassing en voorbeelden :

  1. Kledij
  2. Schoenen
  3. Handdoeken
  4. Tapijten
  5. Meubilair (in de stoffen)
  6. Specifieke voedingsproductie (slachthuizen, met gekleurde aanhechtingen): De Marisan pins zijn gecertifieerd voor de voedingsindustrie!
Je vertrouwde pistolen en aanhechtingen van Banok en Avery
Banok pistolen, Avery en Arrow

Banok pistolen, Avery en Arrow

Voor al uw aanhechtingen heeft u de keuze uit de Banok, Arrow en Avery range.

Banok onderscheid zich door het robuuste, maar licht in de hand liggende Banok 503 model. Dit bestaat in verscheidene uitvoeringen voor de diverse overeenstemmende toepassingen. U kan de verschillende combinaties terugvinden op het bijgevoegde document net onder deze tekst.

Bent u voor minder intensief gebruik op zoek naar een economisch alternatief, dan zijn de Arrow pistolen exact wat u zoekt.

Uiteraaard kan u bij Marisan ook terecht voor de alom gekende Avery toestellen, met hun respectievelijke toepasingen.

Gerelateerde documenten:
Combinaties Banok pistolen en aanhechtingen

Eerste Avery ST1000 pins uit gerecycleerd materiaal

Tagging voor duurzame kleding
Avery Dennison gerecycleerde plastic bevestigingsmiddelen voldoen aan de behoefte van milieubewuste retailers, merkeigenaren en consumenten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Overschakelen naar onze gerecycleerde plastic aanhachtingen voor het bevestigen van labels / labels toont merkinnovatie en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Lagere stortplaatsen
Precycled Plastic Fasteners zijn gemaakt van gerecycled polyethyleentereftalaat (rPET). De milieuvoordelen gecreëerd door het gebruik van ten minste 90% "post-consument" afval van gerecyclede plastic flessen (rPET) zijn aanzienlijk.

Gerelateerde documenten:
Textielpins uit gerecycleerd rPET materiaal

Eerste Avery ST1000 pins uit gerecycleerd materiaal

Lusjes, Fasbanok en V-Tool en kabelbandjes

Wil je schoenen aan mekaar vastmaken met een eenvoudig lusje? Heb je nood aan een handtool waarmee je als operator een hogere productiviteit bereikt bij het aanbrengen van hangtags aan je product? Dien je zware zakken met een hersluitbaar systeem te kunnen afsnoeren en heropenen?

Dan hebben wij voor elk van deze noden, en voor nog tal van andere toepassingen voor jou een oplossing via onze secur-a-tach, secur-a-tie, Fasloops, Ito-loops en Fasbanok tools.

Dient het te worden dichtgeklikt, dan doen de loops van Banok en Avery exact dat wat je vraagt. Telkens weer opnieuw! 

Lusjes, Fasbanok en V-Tool en kabelbandjes

Fasbanok instructies

Aanhecht-pins voor de vleesindustrie

Een heel speciale toepassing van onze nylon pins is het gebruik in de vleesverwerkende sector. De aanhechtingen worden gebruikt om bv labels aan de karkassen te hechten, of om bepaalde delen van het vlees aan te duiden.

Het is voor de voedselveiligheid heel belangrijk dat de nieten ten allen tijde zichtbaar blijven in het vlees. Daarvoor gebruik je best in de korrel gekleurde nylon aanhechtingen.

In de korrel gekleurd, want dan kunnen ze geen kleur afgeven aan het product zelf én kunnen deze geen kleur opnemen van het vlees zelf.

Nylon pins, omdat die veel steviger zijn dan de PP variant, en dus niet het risico in zich dragen, dat ze in het vlees zouden afbreken.

De pins die je koopt bij Marisan zijn gecertifieerd voor het FAVV door het BVI, waarmee de regelgeving wordt gerespecteerd. (zie PDF in bijlage).

Gerelateerde documenten:
BVI voedselcertificaat voor textielpins

Aanhecht-pins voor de vleesindustrie

Textielpins bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte.