Blanco plakband en bedrukte tapes

Blanco en bedrukte tapes

In elk bedrijf wordt plakband gebruikt, maar elk bedrijf heeft specifieke en verschillende doeleinden waarvoor deze gebruikt worden. Voedingsbedrijven, textielbedrijven, logistieke verpakkers, ondernemingen in de chemische industrie, allemaal gebruiken jullie tape. Maar iedereen heeft wel net die andere toepassing waarvoor tape nodig is.

Bij Marisan kunnen we je in je keuze bijstaan en samen dát product selecteren dat ideaal aansluit bij jouw verpakking. Dat kunnen zowel blanco tapes zijn als bedrukte plakband om dozen te sealen, tape om dozen voedselveilig af te plakken, of om een waarschuwing mee te geven over de delicate inhoud van de verpakking.

Bedrukte tapes zijn ook een ideaal en lowcost middel om je merk of bedrijf via de verpakking extra in de verf te zetten! Elke doos of verpakking die dan de deur uitgaat draagt jouw logo, en verhoogt je merkbekendheid. Het is dat kleine zelfklevende sluitstuk aan jouw communicatie!

Blanco en bedrukte tapes
Wikkelfolie

Handwikkelfolie en machinerollen

Bij Marisan kan je terecht om je product te labelen, het label aan te hechten en het te verpakken in een zak, hoes of verzendzak. En eens gelabeld en verpakt, wil je het ook nog eens op een nette en veilige manier tot bij je klant brengen. Daarvoor gebruik je onze wikkelfolie.

Je vindt bij ons alle types handwikkelfolies in diverse breedtes en diktes, in transparant en zwart. Wat je maar nodig hebt:

 • Kleine handrolletjes of handywraps voor individuele dozen, buizen of producten
 • 50cm brede rekfolie om een volledige pallet te omspannen. 

Zijn de volumes groter en gebruik je een wikkeltoestel, ook dan hebben we de juiste machinerollen voor jou in huis, standaard of extra voorgerekt. Geef ons je merk en type toestel door, en wij stellen je de gepaste folie voor.

 

Handwikkelfolie en machinerollen
Label dispensers

Manuele en semi-automatische Label dispensers

Eens de etiketten geprint en eventueel herwikkeld, wil je ze ongetwijfeld ook op een eenvoudige en snelle manier op je producten aanbrengen. Hiervoor hebben we 3 types dispensers in het gamma :

 • Manuele dispensers
 • Semi automatische dispensers
 • Dispensers voor flessen en flacons

Wil je helemaal mobiel aan de slag met het kleven van je etiketten op rol, dan zijn onze TOWA label dispensers jouw oplossing. We importeren deze zoals bijna alle materialen rechtstreeks van de fabrikant, dus ook als dealer ben je bij ons welkom voor scherpe wederverkoop tarieven.

Voor al onze andere dispensers werken we samen met Dispensa Matic, die reeds enkele decennia lang bewijzen dat constante kwaliteit geen loos begrip is.

Voor de afname van jouw labels rechtstreeks aan je werkstation kan je kiezen uit de budgetvriendelijke manuele dispensers, of voor de zeer snelle en eenvoudig te bedienen semi-automatische toestellen. Bij deze laatste kan je meestal kiezen uit zowel mechanische als optische sensoren.

Voor al je flessen, recht of conisch, ronde potten en containers staat onze Bottle Matic voor je klaar. In te stellen op zowat elke cilindervorm, ben je in no time aan de slag. Elk label exact op dezelfde plaats aangebracht, en tot enkele honderden labels per uur! Dat is nog eens value for money.

Gerelateerde documenten:
Manuele en semi-automatische Label dispensers

How to use your TOWA device

Variety of uses for the Bottle Matic

Label rewinders en unwinders

Label rewinders en unwinders

Wanneer je grotere batches etiketten op rol wil printen en netjes herwikkelen, dan zijn onze rewinders (opwikkelaars) jouw ideale toepassing. Laat de printer en de rewinder hun werk doen, terwijl jij je andere taken uitvoert. Door de ingebouwde sensor voelt de rewinder namelijk de hoeveelheid spanning dat die dient te geven om een mooie opgewikkelde rol labels af te leveren. Sommige modellen hebben een extra spanningsarm om het wikkelproces nog beter te stroomlijnen.
De voordelen op een rijtje:

 • Wikkel elk afgedrukt label terug in schone en uniforme rollen
 • Rewinders maken het printen van labels effectiever en besparen veel tijd
 • Eenvoudige installatie: bevestig de labels aan de intrekkern en klaar om te starten
 • Versnel tot 125 cm / sec om met de snelste barcodeprinters te werken

Wat als je grotere rollen etiketten wil beprinten, dan wat je printer aankan? Dan staan onze label unwinders of afwikkelaars voor je klaar. Zo kan je de beperkte ruimte in je printer omzeilen en toch die grote rollen labels verwerken.

 • Externe rolinvoer voor meer capaciteit van jouw barcodeprinter
 • Verkort de uitvaltijd om labelrollen te vervangen, verhoogt de productiviteit
 • Versnelt tot 125 cm / sec om etiketten in de snelste barcodeprinters te voeren
 • Labelmate-kwaliteit: 5 jaar beperkte garantie op alle unwinders

Label rewinders en unwinders

Tape, dispensers of rewinders bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte