Win tijd en focus op andere taken dankzij labeltoestellen

Je hebt het juiste label gevonden, het gewenste design gekozen en kan beginnen printen. Maar wat als je grotere batches etiketten op rol wil printen? Dan wil je ze ongetwijfeld op een nette manier herwikkelen. Een rewinder (of opwikkelaar) is dan jouw ideale hulpmiddel.

Label rewinders en unwinders
- Labels terug op rol wikkelen

Laat de printer en de rewinder hun werk doen, terwijl jij je andere taken uitvoert. Door de ingebouwde sensor voelt de rewinder namelijk de hoeveelheid spanning die dient gegeven te worden om een mooie opgewikkelde rol labels af te leveren. Sommige modellen hebben een extra spanningsarm om het wikkelproces nog beter te stroomlijnen.

De voordelen op een rijtje:

  • Wikkel elk afgedrukt label terug in schone en uniforme rollen
  • Rewinders maken het printen van labels effectiever en zo bespaar je veel tijd
  • Eenvoudige installatie: bevestig de labels aan de intrekkern en je bent klaar om te starten
  • Versnel tot 125 cm/sec om met de snelste barcodeprinters te werken

Wat als je grotere rollen etiketten wil printen, dan wat je printer aankan? Dan staan onze label unwinders of afwikkelaars voor je klaar. Zo kan je de beperkte ruimte in je printer omzeilen en toch die grote rollen labels verwerken.

Label rewinders en unwinders </br>- Labels terug op rol wikkelen

Manuele en semi-automatische label dispensers
- Etiketten op producten aanbrengen

Nadat je etiketten geprint en (eventueel) herwikkeld zijn, wil je ze ongetwijfeld ook op een eenvoudige en snelle manier op je producten aanbrengen. Hiervoor hebben we 3 types dispensers in het gamma:

  • Manuele dispensers
  • Semi automatische dispensers
  • Dispensers voor flessen en flacons

Wil je helemaal mobiel aan de slag met het kleven van je etiketten op rol, dan zijn onze TOWA label dispensers jouw oplossing. We importeren deze zoals bijna alle materialen rechtstreeks van de fabrikant, dus ook als dealer ben je bij ons welkom voor scherpe wederverkoop tarieven.

Manuele en semi-automatische label dispensers </br>- Etiketten op producten aanbrengen

Dispensa Matic
- Flessen labellen

Voor al je flessen, recht of conisch, ronde potten en containers staat onze Bottle Matic voor je klaar. In te stellen op zowat elke cilindervorm, ben je in no time aan de slag. Elk label exact op dezelfde plaats aangebracht en tot enkele honderden labels per uur! Dat is nog eens value for money.

Dispensa Matic </br>- Flessen labellen

Wil jij ook efficiënter werken dankzij labeltoestellen?