Samen richting een duurzame toekomst

Bij Marisan zetten we ons volledig in om onze relaties te koesteren en onze services consequent te verbeteren.

Om dit te bereiken, bieden we een kosteloze verpakkingsanalyse aan, uitgevoerd door onze CEO Sven De Vis. Dit is een perfecte gelegenheid om een grondige evaluatie van je huidige verpakkingsprocessen te maken en te onderzoeken hoe deze efficiënter kunnen. Wat kun je verwachten?

  • Een diepgaand gesprek over jouw specifieke verpakkingsbehoeften
  • Een uitgebreid assortiment van materiaalopties
  • Expertise en uitgebreide kennis over onze producten
  • Verschillende mogelijkheden voor merkuitingen
  • Focus op duurzaamheid en efficiëntie in je verpakking.

Samen richting een duurzame toekomst

Vraag hier je gratis verpakkingsanalyse aan.

 

Laat hier je gegevens achter.

* indicates required

Intuit Mailchimp

Ontzorging van A-Z

Onze unieke combinatie van verpakkingen, labels en aanhechtingen geven jou als producent of retailer de mogelijkheid je diverse verpakkingsproducten op één plaats te bestellen, én in één batch of order geleverd te krijgen.

Betrouwbare kwaliteit

Een voortdurend streven naar producten van betrouwbare kwaliteit, de keuze van leveranciers én de zorgvuldige kwaliteitscontrole van het productieproces maken van Marisan een betrouwbare partner.

Ruim ecologisch aanbod

Ecologisch verantwoord verpakken speelt een centrale rol bij elk bedrijf dat producten wil bewaren of vervoeren. Ons team helpt je om tot een correcte oplossing te komen, dit alles volgens de specifieke noden van jouw product.

Persoonlijke aanpak

Wie wil geen label of draagtas dat eruit springt; en die visuele ondersteuning geeft om jouw product dat kleine duwtje extra te geven? Wel, onze verpakkingen worden op maat van jouw behoefte geproduceerd en geleverd.

Logistieke verpakkingen

In de dynamische logistieke sector transformeren gespecialiseerde partners zich steeds meer van traditionele opslag- en transportdiensten naar afwerkers en verpakkers. Deze evolutie benadrukt de noodzaak voor on-demand, correct gelabelde verpakkingen. Marisan speelt hierop in door deze logistieke bedrijven te voorzien van een breed assortiment aan direct beschikbare verpakkingsproducten, perfect afgestemd op hun 'just in time'-behoeften.

Logistieke verpakkingen

Draagtassen en verzendzakken

Marisan versterkt de klantbeleving in de retailsector met kwalitatieve, gepersonaliseerde verpakkingen. Van draagtassen die als marketingtool dienen in fysieke winkels tot stevige, waterbestendige verzendzakken voor online shoppers, Marisan zorgt ervoor dat uw merk zichtbaar en uw producten veilig zijn. Dit verhoogt de klanttevredenheid en brengt uw branding effectief tot leven, zowel in de winkel als tot aan de voordeur van uw klanten

Draagtassen en verzendzakken