Etikettering en Labels

Gekleurde etiketten of transparante etiketten? Van prijsetiketten op A4-vellen tot kartonnen kaartjes op rol, al dan niet zelfklevend, blanco, van papier of kunststof … Wij bieden etiketten en labels in alle vormen en maten, voor elke sector. Naast alle courante materialen, kunnen we jouw etiketten ook voorzien van zowat alle mogelijke lijmsoorten. Kartonnen kaartjes of labels op rol? Alle types etikettering kunnen we zowel blanco aanleveren als bedrukt tot 8 kleuren.

Van bestellen tot printen van etiketten

Je wil een etikettenprinter samen met jouw etiketten bestellen, maar weet niet zo goed welke best te kiezen in het aanbod? Logisch, want de bepalende criteria zijn eindeloos. Waarvoor moet de printer vooral dienst doen? Op welke ondergrond moet het etiket komen? Hoe lang moet het label leesbaar blijven? Zijn er milieureglementeringen? Welke etikettenprinter wordt er best gebruikt?
Wij helpen je bij jouw keuze zodat je de gepaste etiketten kunt printen tegen de beste prijs. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij je garantie op persoonlijke service en een korte levertijd. Wij kiezen bovendien voor UPM en Fasson grondstoffen en garanderen je zo constante kwaliteit van het hoogste niveau. Daarnaast zijn we ook trots om voeding gecertificeerde labels te kunnen aanbieden van gecontroleerde oorsprong.

Van bestellen tot printen van etiketten
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Promoties & acties
  • Advies & nieuws
  • Tips over wetgeving