Alle benodigdheden voor etikettering en labels

Gekleurde etiketten of transparante etiketten? Van prijsetiketten op A4-vellen tot kartonnen kaartjes op rol, al dan niet zelfklevend, blanco, van papier of kunststof, … Wij bieden etiketten en labels in alle vormen en maten, voor elke sector. Naast alle courante materialen, kunnen we jouw etiketten ook voorzien van zowat alle mogelijke lijmsoorten. Kartonnen kaartjes of labels op rol? Alle types etikettering kunnen we zowel blanco aanleveren als bedrukt tot 8 kleuren.

Print je etiketten zelf of bestel ze gewoon bij Marisan

Heb je nood aan etiketten? Weet je niet welke etikettenprinter en etiketten je best kiest? Dat begrijpen we maar al te goed, want de bepalende criteria zijn eindeloos. Waarvoor moet de printer vooral dienst doen? Op welke ondergrond moet het etiket komen? Hoe lang moet het label leesbaar blijven? Zijn er milieureglementeringen? Welke etikettenprinter wordt er best gebruikt? Geen nood! Wij helpen je bij jouw keuze.

Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen we je bij het vinden van de gepaste etiketten tegen de beste prijs. Indien gewenst kan je zelf jouw etiketten bij ons bestellen en printen wij deze voor jou. Wat je ook kiest, persoonlijke service en een korte levertijd staan voorop. Wij kiezen bovendien voor UPM en Fasson grondstoffen en garanderen je zo constante kwaliteit van het hoogste niveau. Daarnaast zijn we ook trots om voeding gecertificeerde labels te kunnen aanbieden van gecontroleerde oorsprong.

Print je etiketten zelf of bestel ze gewoon bij Marisan

Nood aan inspiratie?

In onze recentste blogs lees je heel wat advies en ontdek je verschillende realisaties.

Skylla
CASE
De zoektocht van Skylla naar gemakkelijk afneembare labels

Skylla – specialist in medische hulpmiddelen – benaderde Marisan voor het creëren van een gemakkelijk afneembaar etiket. Skylla is een jong en dynamisch internationaal bedrijf. Met eigen productiesites in Tunesië en Macedonië, vervaardigen ze een brede waaier aan medische hulpmiddelen voor hun klanten.

Lees meer
CASE
Thermisch transfer versus direct thermisch printen, wat is het verschil?

Zie jij door het bos de bomen niet meer wanneer het gaat over thermisch printen? Geen nood, wij helpen je even op weg. Bij de meeste labelprinters kan je kiezen tussen twee printtechnieken voor het printen van je labels : transfer printen en direct thermisch. Ondanks dat deze twee technieken qua term vrij gelijkend zijn, is er een merkbaar verschil op vlak van techniek.

Lees meer
Hama logo
CASE
Dankzij onze security labels zorgt Hama voor diefstalveilige producten

Beveiligingslabels of security labels worden wereldwijd door fabrikanten en retailers gebruikt om hun producten te beschermen tegen diefstal. Hama is gespecialiseerd in accessoires voor consumentenelektronica zoals toebehoren voor computers, smartphones, tv, audio en noem maar op. Gezien zij duidelijk werken met diefstalgevoelige producten, is het van belang om deze op een veilige manier uit te stallen in de verschillende winkels. Benieuwd hoe wij dit realiseren?

Lees meer
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes