Etiketten op rol

Marisan: alle soorten labels op een rol

Rollabels worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Het Marisan assortiment is daarom verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
De vele voordelen van etiketten op een rol spreken voor zich: ze kunnen in grote volumes sneller en goedkoper worden afgedrukt en een betere nabehandeling is mogelijk. Naast hun informatieve waarde is het ook de ideale manier om jouw branding naar een hoger niveau te tillen. Met het logo van je merknaam op het etiket springt je verpakking in het oog en krijgt jouw verpakking die extra finishing touch.

Zelfklevende etiketten op rol

Marisan zelfklevende etiketten zijn verkrijgbaar in alle gangbare materialen, variërend van vellum papier en thermisch papier tot allerlei soorten kunststoffen zoals polyart, PP en PE. Al deze materialen zijn verkrijgbaar in combinatie met vrijwel alle soorten lijm: verwijderbare lijm, permanente lijm, diepvrieslijm en ook rubberlijm.

Belangrijk: al onze thermische labels op rol zijn steeds bisfenol-A vrij.

Daarnaast heeft Marisan ook een reeks zelfklevende etiketten op A4-formaat. Ook hier zijn verschillende soorten materiaal, kleuren en kleefstoffen mogelijk. Van standaardmodellen tot zelfklevende etiketten op maat van jouw product!

Zelfklevende etiketten op rol

Niet-zelfklevende etiketten

Waar lijm geen meerwaarde biedt, zijn niet-zelfklevende materialen een betrouwbaar alternatief. Ons assortiment labels is daarom niet compleet zonder niet-klevende etiketten. De belangrijkste soorten in ons assortiment zijn textieletiketten en kartonnen kaartjes die onze retailklanten aan hun textiel hangen. Ideaal in combinatie met onze aanhechtingen van Banok of Avery Dennison. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor sleuflabels, steeketiketten en polsbandjes.
Naast een breed scala aan materialen is het ook mogelijk om jouw niet-klevende etiketten op rol af te werken en te bedrukken. Heb je al een idee of wil je advies over de juiste keuze voor jouw product? We zijn blij om de verschillende opties met je door te nemen!

Niet-zelfklevende etiketten

Etiketten op vel

Laserlabels A4 en A3

Naast de het volledige spectrum etiketten op rol vind je in ons assortiment zelfklevende en niet-zelfklevende etiketten op A4 en A3 vellen. De mogelijkheden zijn uitgebreid naar zowel formaten, materialen als belijmingen.
Je vindt onder meer:
Labels in papier:

  • wit, gekleurd, fluo en opaak.
  • kleefstoffen: permanent, extra permanent, super permanent, afneembaar, diepvries, waterafwasbaar.

Labels in kunststof:

  • polyester: wit mat, transparant mat en glanzend, zilver mat; permanent en extra permanent.
  • polyethyleen: wit mat met permanente en extra permanente kleefstof.
  • whitecoat film: wit matte film met extra permanente kleefstof.

In acetaatzijde: badgelabels en textiellabels met aangepaste kleefstoffen.

Etiketten op vel
Etiketten printen

Etiketten printen

De kwaliteitsbeleving van jouw etiketten op rol wordt gegarandeerd door het ideale etiket, het juiste afdruklint en de juiste printer. Alleen op deze manier is het resultaat optimaal. Marisan biedt de juiste combinatie van al deze factoren om jouw labels te printen.
Je hebt TTR-linten en een etikettenprinter nodig om je etiketten af te drukken? Deze producten zijn ook verkrijgbaar bij Marisan. We werken voornamelijk met Toshiba-merkprinters, maar ook andere merken zijn mogelijk. Voor inktlinten kan je kiezen uit Sony, IIMAK en Armor, de drie toonaangevende druklintfabrikanten wereldwijd. Op deze manier kunnen we je etiketten op blanco rollen leveren of worden afgedrukt door offset, flexo of digitaal printen.
Van eenvoudige zwart-witte labels tot full colour ... bij Marisan loopt alles soepel!

Etiketten op rol bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte.