Hangkaartjes en washcare labels voor
textielproducenten en retail

Textieletiketten en hangkaartjes

Wat hebben waslabels en hangkaartjes met mekaar gemeen? (bijna) Alles.

De beleveing rond jouw merk en producten eindigt niet bij het fabrikaat zelf. Alles wat daarrond hangt, bepaalt mee de waarde : de juiste verpakking, het label én het hangkaartje. Zorg voor een rode draad doorheen jouw volledige merkbeleving!

Het washcare label of innaailabel bevat in eerste instantie de gebruiksaanwijzingen voor de klant die jouw product aanschaft. Maar dat betekent niet dat dit geen mooi label mag zijn dat ook nog eens cachet geeft aan jouw product!

Een juist gekozen hangkaartje, of combinatie van kaartjes, werkt je product helemaal af. Je maakt hiermee het verschil tussen een anoniem product en jouw branded resultaat!

Kies voor hang tags op maat

Indien je jouw product de juiste uitstraling wil meegeven, dan is een goed gekozen hangkaartje (hangtag) hét ideale middel. Op zoek naar een bepaald materiaal of speciale afwerking? You name it, we create it! Combinaties met al dan niet transparante kunststof, metalen onderdelen, karton en textiel zijn mogelijk. Werk jouw hangkaartje af met het juiste koordje, lusje of kettinkje en geef zo jouw product het laatste detail die het verdient. Eenvoudig én goedkoop je hangkaartje aanhechten, met onze Banok en Avery pistolen en textielpins is dat zo gepiept!

Kies voor hang tags op maat

Textiel labels : waslabels en innaailabels

Voor al je merklabels en industrieel verwerkbare washcare labels, productomschrijvingen en innaailabels, voert Marisan een volledig assortiment aan polyamide lint, satijnbanden, en voorbedrukte en afgewerkte innaailabels. Jumbo rollen worden op maat versneden, wat jou de mogelijkheid biedt elke breedte lint te bestellen.
Voor verwerking via eigen productie is de keuze onbeperkt, van zeer economisch polyamide of nylon lint, over (industrieel) wasbestendig  of anti-rafel polyester tot zacht satijn voor dat soepele en aangenamere gevoel op de huid. Gecombineerd met het juiste wasbestendige druklint, heb je een gegarandeerd resultaat! Wil je bij ons afgewerkte en voorbedrukte innaailabels bekomen, dan heb je de keuze uit een heel spectrum aan hoogwaardige textiel, kunststof en rubber materialen. Jij levert het ontwerp, en wij leveren jou een afgewerkt product.

Textiel labels : waslabels en innaailabels

Waslabels of hangkaartjes bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte.