Labels textiel: hangkaartjes en washcare labels voor textielproducenten en retail

Textieletiketten en hangkaartjes

Wat hebben waslabels en hangkaartjes met mekaar gemeen? (bijna) Alles.

We hoeven het niet te duiden dat de beleving rond je product niet eindigt bij het fabrikaat zelf. Alles wat daarrond hangt bepaalt mee de waarde: het label, het kaartje en de verpakking.

Het washcare label of innaailabel bevat in eerste instantie de gebruiksaanwijzingen voor de klant die jouw product aanschaft. Maar dat betekent niet dat dit geen mooi label mag zijn dat ook nog eens cachet geeft aan jouw product!

Een juist gekozen hangkaartje, of combinatie van kaartjes werkt je product helemaal af. Daarin ziet de klant jouw look en feel. Dat maakt het veschil tussen een anoniem product en jouw branded resultaat.

Meerdere grote en middel-grote retailers hebben reeds vertrouwen gesteld in de producten van Marisan, ook voor de meer technische producten uit dit gamma.

Textieletiketten en hangkaartjes

Textiel labels : waslabels en innaailabels

Voor al uw merklabels en industrieel verwerkbare washcare labels, productomschrijvingen en innaailabels, voert Marisan een volledig assortiment aan polyamide lint, satijnbanden, en voorbedrukte en afgewerkte innaailabels. Jumbo rollen worden op maat versneden, wat u de mogelijkheid biedt elke breedte lint te bestellen.
Voor verwerking via eigen productie is de keuze onbeperkt, van zeer economisch polyamide of nylon lint, over (industrieel) wasbestendig  of anti-rafel polyester tot zacht satijn voor dat soepele en aangenamere gevoel op de huid. Gecombineerd met het juiste wasbestendige druklint, heb je een gegarandeerd resultaat!
Wil u bij ons afgewerkte en voorbedrukte innaailabels bekomen, dan heeft u de keuze uit een heel spectrum aan hoogwaardige textiel, kunststof en rubber materialen. U levert het ontwerp, en wij leveren u een afgewerkt product.

Textiel labels : waslabels en innaailabels

Hangkaartjes of hangtags

Indien je jouw product de juiste uitstraling wil meegeven, dan is een goed gekozen en fris ontwikkeld hangkaartje (hangtag) het ideale middel. Het geeft je product die finishing touch die het verdient. 
Marisan kan alle soorten hangkaartjes aanleveren in zowat elk gewenst of gekozen materiaal. Combinaties met  al dan niet transparante kunststof, metalen onderdelen, karton en textiel zijn mogelijk.
In combinatie met het juiste trim, koordje, lusje of kettinkje krijgt je product het ideale cachet!
Eenvoudig én goedkoop je hangkaartje aanhechten, met onze Banok en Avery pistolen en textielpins is dat zo gepiept!

Hangkaartjes of hangtags

Waslabels of hangkaartjes bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte.