Keukengerei en klein gereedschap

De focus ligt nu wel helemaal op ecologisch verpakken. Wat als dit voor jou nu eens hand in hand zou gaan met kortere doorlooptijden op de verpakking, lagere kosten en een betere productervaring voor je consument in het winkelpunt?

Marisan ontwikkelt reeds 15 jaar blister-vervangende verpakkingen die deze combinatie maken. IndES is ons codewoord.

Maar een verpakt product dient ook gelabeld te worden, en een etiket zegt zo veel over jouw product, merk en stijl, dat ook dit echt de aandacht verdient, die het behoort te krijgen.

Aanhechtsystemen

Aanhechtsystemen

Hoe ga je nu die grote plastic blisters op een effficiënte manier vervangen? Hoe zorg je ervoor dat jouw klant niet langer een schaar nodig heeft om de verpakking rond een nieuwe schaar weg te knippen?

Alvast één optie is ons Avery IndES blistervervangend systeem! Eén of twee super sterke binddraadjes die jouw product stevig vasthechten op een kopkaart, doen hier de job. De ecologische impact per verpakking kan zo met meer dan 90% gereduceerd worden.

Marisan ontwikkelt toepassingen voor zowel de kleine en flexibele productassortimenten als voor de grote productiebatches, waar meerdere duizenden stuks van één product dienen verpakt te worden. De graad van automatisatie verschilt van project tot project en volgt jouw specifieke behoeften.

Etiketten

Elk product, of het nu los verpakt wordt of op een kopkaart terecht komt dient tot meerdere keren gelabeld te worden: Het product zelf, de omverpakking, de verzenddozen en paletten: telkens weer een specifiek label voor een specifiek doel.

Ons team weet door onze jarenlange expertise behoorlijk goed welke labels waarvoor geschikt zijn. Denk aan de materiaalkeuze, de te gebruiken kleefkracht, de bedrukking, etc... Is de toepassing of ondergrond waarop we gaan kleven niet echt standaard, dan kan je bij ons testmateriaal bekomen, om na te gaan welk type label nu het beste werkt in jouw specifieke situatie.

Etiketten
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes