Marisan op de MoTIV-eventdag

Marisan op de Green Deal MoTIV-eventdag

Dit jaar werden we uitgenodigd op de MoTIV Green Deal eventdag voor aankopers die circulair willen aankopen. We hebben er expertise met meerdere aankopers kunnen uitwisselen, en het is duidelijk dat deze bedrijven en aankopers aan kop lopen als het gaat over hergebruik van grondstoffen, materialen en verpakkingen. 

Dit event gaf de medewerkers van Marisan de kans om de opgedane kennis af te toetsen bij die mensen in het veld die dagelijks bezig zijn met het bedenken van nieuwe toepassingen tot hergebruik van materialen en goederen.
Dit programma werd ondersteund door deze organisaties binnen de textielketen: Creamoda & IVOC, Fedustria & Cobot, FBT & TFTC, Centexbel en HOGENT. De "Aankoopwegwijzer voor circulair textiel" werd er ook officieel voorgesteld.

Nota: Wie of wat is MoTIV? 
MoTIV staat voor ModeTechnologisch Innovatieplatform Vlaanderen en is een initiatief van de HOGENT om de expertise van verschillende partners uit de textielketen te bundelen. Omdat een circulair verhaal onvermijdelijk ook een ketenverhaal is.

Marisan op de Green Deal MoTIV-eventdag
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes