Medische mondmaskers Type I

Medische mondmaskers Type I

De belangrijkste manier om de verspreiding van COVID-19 te stoppen, is door goede hygiëne en bij contactmomenten, het dragen van mondmaskers.
Als je een hoog kwalitatief masker draagt, kan dit zowel helpen voorkomen dat jij het virus oploopt als dat je het virus verspreidt naar de mensen om jou heen.

Bij Marisan kan je terecht voor zowel de gecertificeerde medische mondmaskers Type I met een bescherming van 98%, alsook de comform maskers met een bescherming van 84%. De medische variant draagt de hoogst mogelijke wettelijk toegelaten bescherming, voor zowel de drager als de andere personen die zich in dezelfde fysieke ruimte bevinden.

Er worden op dit moment heel wat maskers aangeboden van maskers uit textiel (al dan niet met filter), over de comfortmaskers tot de mondmaskers Type II (R).
Het is belangrijk te begrijpen dat aan de ene kant van het spectrum de maskers die geen Type classificatie dragen ook geen harde garantie bieden op de veiligheid en het niveau van bescherming. Aan de andere kant vinden we de Type II (R) maskers terug, maar daarop heeft tot nader order de Belgische overheid een verbod uitgevaardigd voor elke verkoop buiten de medische sector.

Dat laat ons de Medische Mondmaskers Type I, die gecontroleerd en gecertificeerd zijn. Het zijn deze maskers die Marisan jou preferentieel aanbiedt ter bescherming van jezelf, je familie, vrienden én collega's.

Voor een volledige uitleg rond onze medische mondmaskers kan je het bijgevoegde bestand raadplegen.

Gerelateerde documenten:
Medische mondmaskers Type I