Nieuwe Marisan-machine: blanco etiketten in een handomdraai!

Efficiëntie in onze labelproductie

Van logistiek tot industrie, etiketten worden in veel bedrijven dagelijks gebruikt. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van de werking waardoor een uitgeputte voorraad geen optie is. Met onze gloednieuwe machine bieden we de oplossing. Vanaf nu kunnen we onze klanten binnen de 2 weken voorzien van allerlei soorten blanco etiketten tegen concurrentiële prijzen. Lees hier hoe we deze snelle service waarmaken!

Het was voor ons zo klaar als een klontje: om de productie van blanco labels efficiënter te maken, hadden we een nieuwe machine nodig. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Geen enkele toepassing voldeed aan onze verwachtingen. Daarom stapten we naar een machinefabrikant en gingen we samen aan de slag om een nieuwe toepassing te ontwikkelen.

Een korte omsteltijd om snel aan nieuwe jobs te kunnen starten, was voor ons een must. In het huidige aanbod machines zijn er immers alleen toestellen op de markt die heel wat ombouwtijd vragen. Onze nieuwe machine kan eenvoudig afgesteld worden, zowel qua materialen als formaten. Bovendien kan die zowel zelfklevende als niet-zelfklevende etiketten produceren. Een unicum!

Ruim gamma materialen

Ruim gamma materialen

Al dan niet zelfklevend, uit kunststof of eenvoudig karton? De mogelijkheden zijn legio! Standaardmaterialen zoals vellum, polypropyleen en thermische labels kunnen uiteraard vlot worden vervaardigd. Maar wist je dat de nieuwe machine ook heel wat andere materialen tot etiketten verwerkt? Wat dacht je van zelfklevende kunststoffen of stijlvolle hangtags op rol? Ook de dikte van de labels kan naar wens worden aangepast. 

Bovendien zijn er heel wat opties qua kleefkracht. Afneembare etiketten op textiel, labels met extra permanente kleefkracht, tags die geschikt zijn voor de diepvries … Informeer zeker naar de verschillende mogelijkheden!

Supersnel geleverd

De vlotte omstelling staat synoniem met een snelle levering van de blanco labels. We kunnen levertijden halen van minimaal één week na bestelling, standaard geldt een termijn van 2 weken. 

Goed om weten: ons nieuw toestel kan zowel hele kleine oplages (vanaf enkele rollen), als grote batches aan. We garanderen voor elke hoeveelheid de beste prijs!

Supersnel geleverd

In de praktijk

Blanco etiketten worden gebruikt in tal van ondernemingen. Van transportetiketten tot barcodetoepassingen, de logistieke sector maakt volop gebruik van onze nieuwe labelproductie. Ook voor winkels zijn kartonnen prijskaartjes en schapetiketten op rol onmisbaar. Even zelf de juiste gegevens erop drukken en de labels zijn klaar voor gebruik!

De machine laat ons ook toe om te blijven innoveren. Momenteel loopt er een testproject om afneembare zelfklevende etiketten meerdere keren te hergebruiken Waar standaardetiketten opkrullen wanneer ze opnieuw aangebracht worden, blijven onze nieuwe labels moeiteloos kleven.

Heeft u neutrale labels op rol nodig, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u meer informatie over de verschillende opties en levertijden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u ook graag met elk type bedrukt etiket!

In de praktijk
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes