Referenties

Enkele van onze trouwe partners, zowel klanten als leveranciers :

Marioca
Oxyplast Protech
ava
Toshiba
Zonnehoeve Production
Hama
veritas
Avery Dennison

Cases

Een goede relatie tussen jou en je leverancier is niet zomaar terug te brengen tot het kopen van enkele producten. Het is een weg die je samen aflegt, een verbinding die je opbouwt.

Wat creƫert meerwaarde voor jou als klant? Wat helpt jou vooruit? Daar gaat het om.

Uiteraard wil je een goed product tegen een goede prijs. Maar wat is dat dan? Het start bij een partner die tracht te begrijpen waar je echte noden liggen, en wat de vereisten zijn waaraan jouw verpakkingen dienen te voldoen.

Eens we weten wat je nodig hebt, gaat het enerzijds over samen zien welk product geschikt is, welke logistieke vereisten er nodig zijn, de vereiste snelheid van aanlevering, de levensduur van het product en de eisen die jouw markt stelt aan het hele plaatje, waar je verpakking een onderdeel van is.
Anderzijds gaat het evenzeer en eigenlijk nog meer over de vertrouwensband die we samen opbouwen. Soms heb je ook een vraag die niets met onze producten te maken heeft, maar waar we je wel mee verder kunnen helpen. Ook dan willen we er voor je zijn.

Hier vind je enkele van de projecten die we voor klanten hebben opgezet. Waar het luisteren naar wat de klant nodig heeft, bepalend was en is. 

 

CASE
Labeloplossing Marisan ondersteunt online shop Vanallemeersch Deraedt

Deze case is heet van de naald. De labeloplossing van Marisan ondersteunt het online project van Kunstgras by Vanallemeersch Deraedt.

Lees meer

Advies

Advies nodig over een standaardmodel, een out of the box concept, uw compleet verpakkingspakket of zelfs verpakkingsmachines? Graag gaan wij samen met u op zoek naar wat u precies nodig heeft. Dankzij onze flexibiliteit en materiaalkennis gaan wij hierbij heel persoonlijk te werk om u het meest geschikte product of pakket voor te stellen, perfect op maat van uw artikel. Door de nieuwste trends en wetgevingen op de voet te volgen, zijn wij uw garantie voor accurate en up-to-date informatie, ook voor milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.

Winkelzakjes
CASE
Winkeldraagtassen, een stand van zaken

VERSLAG AAN DE VLAAMSE REGERING

Toelichting bij het verbod op het gratis uitdelen van lichte plastic draagtassen voor eenmalig gebruik.

Lees meer
CASE
Labelprinters : flathead of near-edge technologie

Je wil een label printen. Dat klinkt simpel.
En dat is het ook, als je met een aantal basisregels rekening houdt.

Lees meer
CASE
Banok pistolen en textielpins combineren

In deze bijdrage vind je de Banok bomen in het bos terug.
Als je je de vraag stelt: "Welke Banok pistolen kan je combineren met welke soorten aanhechtingen?" , dan volgt hier een handig overzicht.

Lees meer
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Promoties & acties
  • Advies & nieuws
  • Tips over wetgeving