Referenties

Enkele van onze trouwe partners, zowel klanten als leveranciers :

Marioca
Oxyplast Protech
ava
Toshiba
Zonnehoeve Production
Hama
veritas
Avery Dennison

Cases

Een goede relatie tussen u en uw leverancier kan niet worden beperkt tot het kopen van een paar producten. Het is een weg die je samen aflegt, een verbinding die je bouwt.

Wat creëert een meerwaarde voor u als klant? Wat helpt u vooruit? Daar gaat het om.

Natuurlijk bent u op zoek naar een goed product tegen een goede prijs. Maar wat is dat dan? Het begint met een partner die probeert te begrijpen wat uw werkelijke behoeften zijn en aan welke eisen uw verpakking moet voldoen.

Als we dat eenmaal weten, gaat het enerzijds om, om samen te kijken welk product voor u geschikt is, wat de logistieke vereisten zijn, wat de vereiste leversnelheid is, wat de gewenste de levensduur van uw product is en welke vereisten uw markt aan het hele plaatje stelt, waar uw verpakking deel van uitmaakt. Anderzijds gaat het net zo veel en eigenlijk meer om de vertrouwensrelatie die we samen opbouwen. Soms heb je ook een vraag die niets met onze producten te maken heeft, maar waarmee we je verder kunnen helpen. Zelfs dan willen we er voor je zijn.

Hier vindt u enkele van de projecten die we voor onze klanten hebben opgezet. Luisteren naar wat de klant nodig heeft was en is nog altijd doorslaggevend.

 

CASE
Labeloplossing Marisan ondersteunt online shop Vanallemeersch Deraedt

Deze case is heet van de naald. De labeloplossing van Marisan ondersteunt het online project van Kunstgras by Vanallemeersch Deraedt.

Lees meer

Advies

Advies nodig over een standaardmodel, een out of the box concept, uw compleet verpakkingspakket of zelfs verpakkingsmachines? Graag gaan wij samen met u op zoek naar wat u precies nodig heeft. Dankzij onze flexibiliteit en materiaalkennis gaan wij hierbij heel persoonlijk te werk om u het meest geschikte product of pakket voor te stellen, perfect op maat van uw artikel. Door de nieuwste trends en wetgevingen op de voet te volgen, zijn wij uw garantie voor accurate en up-to-date informatie, ook voor milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.

Winkelzakjes
CASE
Winkeldraagtassen, een stand van zaken

VERSLAG AAN DE VLAAMSE REGERING

Toelichting bij het verbod op het gratis uitdelen van lichte plastic draagtassen voor eenmalig gebruik.

Lees meer
CASE
Labelprinters : flathead of near-edge technologie

Je wil een label printen. Dat klinkt simpel.
En dat is het ook, als je met een aantal basisregels rekening houdt.

Lees meer
CASE
Banok pistolen en textielpins combineren

In deze bijdrage vind je de Banok bomen in het bos terug.
Als je je de vraag stelt: "Welke Banok pistolen kan je combineren met welke soorten aanhechtingen?" , dan volgt hier een handig overzicht.

Lees meer
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Promoties & acties
  • Advies & nieuws
  • Tips over wetgeving