Referenties

Enkele van onze trouwe partners, zowel klanten als leveranciers :

Bleckmann
Jo Mode
Marioca
ava
Toshiba
Zonnehoeve Production
Hama
Avery Dennison

Cases

Een goede relatie tussen jou en jouw leverancier kan niet worden beperkt tot het kopen van een paar producten. Het is een weg die je samen aflegt, een verbinding die je bouwt.

Wat creëert een meerwaarde voor jou als klant? Wat helpt jou vooruit? Daar gaat het om.

Natuurlijk ben je op zoek naar een goed product tegen een goede prijs. Maar wat is dat dan? Het begint met een partner die probeert te begrijpen wat uw werkelijke behoeften zijn en aan welke eisen uw verpakking moet voldoen.

Als we dat eenmaal weten, gaat het er enerzijds om, om samen te kijken welk product voor jou geschikt is, wat de logistieke vereisten zijn, wat de vereiste leversnelheid is, wat de gewenste de levensduur van jouw product is en welke vereisten jouw markt aan het hele plaatje stelt, waar je verpakking deel van uitmaakt. Anderzijds gaat het net zo veel en eigenlijk meer om de vertrouwensrelatie die we samen opbouwen. Soms heb je ook een vraag die niets met onze producten te maken heeft, maar waarmee we je verder kunnen helpen. Zelfs dan willen we er voor jou zijn.

Hier vind je enkele van de projecten die we voor onze klanten hebben opgezet. Luisteren naar wat de klant nodig heeft was én is nog altijd doorslaggevend!

 

biologisch afbreekbare nietjes
CASE
Amsterdamse stadswijngaard Wijn van Bret gebruikt biologisch afbreekbare textielpins!

Wat moet een wijngaard nu met textielpins? Een vraag die vele wenkbrauwen doet fronsen. De link tussen een wijngaard en textielpins ligt misschien niet voor de hand, maar toch hebben deze aanhechtingen een enorme meerwaarde. Een perfect voorbeeld van hoe onze gekende producten op een originele manier ingezet kunnen worden.

Lees meer
Skylla
CASE
De zoektocht van Skylla naar gemakkelijk afneembare labels

Skylla – specialist in medische hulpmiddelen – benaderde Marisan voor het creëren van een gemakkelijk afneembaar etiket. Skylla is een jong en dynamisch internationaal bedrijf. Met eigen productiesites in Tunesië en Macedonië, vervaardigen ze een brede waaier aan medische hulpmiddelen voor hun klanten.

Lees meer
Hama logo
CASE
Dankzij onze security labels zorgt Hama voor diefstalveilige producten

Beveiligingslabels of security labels worden wereldwijd door fabrikanten en retailers gebruikt om hun producten te beschermen tegen diefstal. Hama is gespecialiseerd in accessoires voor consumentenelektronica zoals toebehoren voor computers, smartphones, tv, audio en noem maar op. Gezien zij duidelijk werken met diefstalgevoelige producten, is het van belang om deze op een veilige manier uit te stallen in de verschillende winkels. Benieuwd hoe wij dit realiseren?

Lees meer
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes