Verpakkingsbedrijf voor een brede waaier aan sectoren

Van retail, textiel, logistiek tot medische en industriële branches … de sectoren waarvoor Marisan al decennia lang werkt, zijn heel divers. Onze sterkte zit in maatwerk. We zijn niet gebonden aan één bepaalde productoplossing, zodat we jou de meest geschikte producten kunnen aanbieden. We werken snel en efficiënt voor zowel kleine tot (middel)grote volumes. Bovendien gaan wij als verpakkingsbedrijf ook mee in het eco-verhaal met ons verrassend milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal als alternatief op klassieke verpakkingen.

Ontdek enkele sectoren waar we actief in zijn
Medische sector
Medische sector
Heb je nood aan specifieke ultra dunne labels voor reageerbuisjes, patiëntenlabels voor aan je kiosken of hermetisch afgesloten verpakkingen voor verzending of bewaring? Dan staan we graag tot je dienst.
Textielsector
Textielsector
Alles voor de textielsector. Wat bedoelen we daarmee? Wel, dat we voor elke schakel in de textielketting specifieke producten in ons portfolio hebben.
Voedingssector
Voedingssector
Niets zo divers als de voedingssector, en dus is er nood aan een breed spectrum aan label- en verpakkingsoplossingen.
Logistieke bedrijven
Logistieke bedrijven
Ons team ondersteunt die logistieke bedrijven met een heel arsenaal aan verpakkingsproducten, veelal uit stock leverbaar. Jouw just in time is ook de onze!
Keukengerei en klein gereedschap
Keukengerei en klein gereedschap
De focus ligt nu wel helemaal op ecologisch verpakken. Wat als dit voor jou nu eens hand in hand zou gaan met kortere doorlooptijden op de verpakking, lagere kosten en een betere productervaring voor je consument in het winkelpunt?
E-fulfilment en-e-commerce
E-fulfilment en-e-commerce
De producten van je klanten in topconditie op de plaats van bestemming laten aankomen, dat is zeker één van je streefdoelen als e-fulfilment partner. Het inpakken van bestellingen voor de eindconsument is een zorgvuldig proces.
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes