Gebruiksvriendelijke Ultrasoon gelaste non-woven draagtasjes

Ultrasoon gelaste non-woven draagtasjes dun en gebruiksvriendelijk

Verpakking is nodig, verpakking is essentieel. Dat is een gegeven waarvan we ons allemaal bewust zijn. Maar elke verpakking komt met een kost, en zorgt jammer genoeg ook voor afval. Ook dat is duidelijk.

Aangezien jouw klanten een handige en liefst ook leuke draagtas verwachten voor de goederen die ze in je winkel hebben gekocht, is het interessant even stil te staan bij de diverse soorten verpakkingen, en wat dat betekent voor jou als retailer.

Over welke draagtassen je aan je klanten best kan aanbieden, kunnen we lang uitweiden. Er zijn voor- en nadelen aan elk type materiaal dat wordt gebruikt, en in wezen komt het steeds op hetzelfde neer: De gekozen verpakking hangt af van waarvoor een draagtas zal gebruikt worden, ook rekening houdend met het aantal keer dat jouw klant deze verpakking wil of kan (her)gebruiken. Eveneens de levenscyclus van het product en de recyclage mogelijkheden kan je in deze overweging meenemen.

In deze korte adviesbrief willen we er één type uitlichten: De ultrasoon gelaste non-woven draagtas. Zoals elke verpakking heeft het zijn sterke punten en zijn minpunten. Om te beginnen kan geen enkele draagtas worden geproduceerd zonder grondstoffen. Maar grondstoffen zijn beperkt. Daarom is het belangrijk na te denken over de vraag wanneer we nu welke verpakking willen aanbieden.

Ultrasoon gelaste non-woven draagtasjes dun en gebruiksvriendelijk

De voordelen opgelijst.

Bij de ultrasoon gelaste non-woven tassen nemen de plusjes duidelijk de overhand, zeker als ze worden afgezet tegen de klassieke verpakkingsoplossingen. Enkele eigenschappen op een rijtje:

  • De ultrasoon gelaste non-woven tassen zijn dunner, flexibeler en goedkoper in productie dan de klassieke harde non-woven en geweven tegenhangers en ze verbruiken minder middelen.
  • Een non-woven tas die ultrasoon is gelast, is, door gebruik te maken van de nieuwste productietechnologieën, super sterk en kan een gewicht tot 20 kg dragen. De tas is bestand tegen regen en barre weersomstandigheden en beschermt onze consumptiegoederen beter dan bijv. papieren zakken. Voor al wie al eens door de regen is moeten terughollen naar bus, tram of auto… inderdaad.
  • Vanwege hun hoge flexibiliteit en buigzaamheid kunnen mensen die de stad in gaan om te shoppen, de zeer soepele draagtas als een klein pakketje in een jaszak of handtas opbergen, wat hen uitnodigt net jouw gepersonaliseerde zakje te gaan hergebruiken. Dat verhoogt de aanwezigheid van jouw merknaam in het straatbeeld.
  • In tegenstelling tot bijvoorbeeld de klassieke plastic draagtassen nodigt deze draagtas uit tot veelvuldig hergebruik, wat we sterk willen aanmoedigen bij onze consumenten.
  • Een sonische gelaste non-woven tas, kan in elk courant ontwerp en formaat worden geproduceerd. Dit betekent dat een milieuvriendelijk materiaal geen obstakel hoeft te zijn om op de proppen te komen met een slim en leuk uitziend product, dat mensen uitnodigt tot gebruik en hergebruik.
  • Onze gepersonaliseerde draagtassen kunnen al geproduceerd worden vanaf een paar 1000 stuks. Dus geen verplichting om hiervan grote voorraden aan te leggen.
  • Een milieuvriendelijke non-woven tas is gemaakt van één enkele grondstof, waardoor hij gemakkelijk te recyclen is aan het einde van diens levensduur. De recyclagebedrijven kunnen de polymeren hergebruiken om nieuwe tassen of andere harde producten te maken die in het dagelijks leven worden gebruikt.

Tot slot. We zijn allemaal consumenten, die beseffen dat elke keer we een verpakking hergebruiken, er één extra draagtas minder geproduceerd hoeft te worden! Het zijn de vele kleine stapjes die we samen zetten, die het verschil zullen maken.

De voordelen opgelijst.