Marisan: groothandel in verpakkingsmateriaal

Een plastic zak als verpakking, een hippe draagtas, klassevolle verzendzakken of een luxe verpakking voor jouw product? Marisan heeft voor elk product en elk merk de juiste verpakking. Naargelang jouw vereiste criteria geven we jou transparant advies over de meest geschikte verpakkingsoplossing. Zowel voor draagtassen, verzendzakken en plastic verpakkingen kan je kiezen uit ons uitgebreid standaard assortiment als ons aanbod op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor alle mogelijke maatwerk. We luisteren graag naar jouw verpakkingsuitdaging.

Van plastic tot papieren verpakkingen, van verzendzakken tot luxe draagtassen

De mix van eigen geproduceerde en geïmporteerde producten maakt ons als groothandel in verpakkingsmateriaal zo uniek. Wij zetten daarenboven keihard in op de natuur. Natuurlijke en ecologische materialen of herbruikbare polymeren en composteerbare alternatieven? Wij hebben eco-vriendelijke, herbruikbare en duurzame verpakkingen in huis.

Of je nu een COEX verzendzak met praktische sluiting kiest, of een fotorealistische bedrukking voor jouw luxe verpakking. Je kan bij ons alles naar wens laten bedrukken en afwerken. Wist je trouwens dat je ook voor minder grote volumes terecht kan bij Marisan?

Van plastic tot papieren verpakkingen, van verzendzakken tot luxe draagtassen

Nood aan inspiratie?

In onze recentste blogs lees je heel wat advies en ontdek je verschillende realisaties.

ontwerp van je draagtas
CASE
5 tips voor het kiezen van het juiste ontwerp voor je draagtas

Een geschikt ontwerp voor je draagtas? Dat blijft voor velen best wel een grote uitdaging. Echter is een goed ontwerp enorm belangrijk. Je draagtas functioneert namelijk niet alleen als verpakkingsmateriaal, maar heeft ook een promotionele functie. Zo trekt een goed ontworpen draagtas de aandacht van je klanten en kan het de loyaliteit stimuleren.

Lees meer
verzendzakken
CASE
3 ecologische verzendzakken om je groen imago te boosten

Door de sterke groei van webshops en online verkoop is het aantal pakketten dat verstuurd moet worden, aanzienlijk gestegen. Om je producten in topconditie bij je klanten te bezorgen, is de juiste verpakking dan ook essentieel. Je wil het product niet alleen onbeschadigd laten toekomen, je wilt ook je branding tot in de huiskamer van je klanten krijgen. Maar wat vinden de klanten van vandaag nu van het gebruikte verpakkingsmateriaal? En welke duurzame materialen zijn vandaag de dag voor handen? Kom het nu te weten.

Lees meer
boodschappentas
CASE
Onderzocht : de milieu impact van boodschappentassen

2019, het jaar waarin plastic zakjes voor eenmalig gebruik verboden werden in België. Je kent ze wel, die zakjes die je vroeg aan de kassa mee kreeg, meestal bedrukt met het logo van de desbetreffende winkel. Als de detailhandel deze zakjes vandaag nog wil aanbieden (sommige regio’s laten dat nog toe en andere niet) dienen ze er een kleine bijdrage voor te vragen aan hun klanten. Het gevolg? Heel wat alternatieve draagtassen met een milieuvriendelijke uitstraling komen op de markt. Maar welke draagtas is nu effectief het milieuvriendelijkst?

Lees meer
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes