Marisan: groothandel in verpakkingsmateriaal

Een plastic zak als verpakking, een hippe draagtas, klassevolle verzendzakken of een luxe verpakking voor jouw product? Marisan heeft als groothandel voor elk doel de juiste verpakking. Naargelang je criteria geven we jou transparant advies voor het gepaste verpakkingsmateriaal. Zowel voor papieren, plastic of kunststof verpakkingen als voor andere materialen kan je kiezen uit ons standaard assortiment. Contacteer ons voor alle mogelijke maatwerk.

Gerelateerde documenten:

Van plastic tot papieren verpakkingen, van verzendzakken tot luxe draagtassen

De mix van eigen geproduceerde en geïmporteerde producten maakt ons als groothandel in verpakkingsmateriaal zo uniek. Wij zetten daarenboven keihard in op de natuur. Natuurlijke en ecologische materialen of herbruikbare polymeren en composteerbare alternatieven? Wij hebben eco-vriendelijke, herbruikbare en duurzame verpakkingen in huis.

Of je nu een COEX verzendzak met praktische sluiting kiest, of een fotorealistische bedrukking voor jouw luxe verpakking. Je kan bij ons alles naar wens laten bedrukken en afwerken. Wist je trouwens dat je ook voor minder grote volumes terecht kan bij Marisan?

Van plastic tot papieren verpakkingen, van verzendzakken tot luxe draagtassen
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Promoties & acties
  • Advies & nieuws
  • Tips over wetgeving