Papieren draagtassen

Papieren draagtassen om mee op te vallen

De papieren draagtassen van Marisan zijn te verkrijgen in de meest variante modellen en formaten, en met verschillende sluitingen of afwerkingen. Hiermee speelt Marisan in op de wensen en behoeften van de markt zonder zich te binden aan één bepaald type. Kleine oplages en betaalbare luxe draagtassen zijn bijgevolg perfect mogelijk. Van onbedrukt tot een fotorealistisch beeld, een satijnen lint of uw logo in reliëfdruk? Zowat alles mag, want zowat alles kan. Contacteer ons!

Gerelateerde documenten:

Groothandel en expert in papieren draagtassen bedrukken

Door papieren draagtassen te bedrukken, zet je jouw merk en product extra in de kijker. Iedereen op straat ziet je logo en dat zorgt voor extra positieve branding. Ben je op zoek naar nieuwe winkeltassen? Voor het bedrukken van jouw draagtas uit papier bestaan er bij Marisan nauwelijks beperkingen. Gaat je voorkeur uit naar blinkend of mat laminaat? Ga je voor spot UV, hot foil of glitterdruk? Zelfs reliëfdruk is mogelijk voor dat extra klassevol accent. Van logo’s en teksten op witte papieren draagtassen tot een fotorealistische bedrukking op onze luxe draagtassen, Marisan staat telkens in voor eersteklas afwerking.

Kom snel langs bij ons in de groothandel om je wensen te bespreken. Binnenkort lopen je klanten op straat met jouw bedrukte papieren draagtas in de hand!

Groothandel en expert in papieren draagtassen bedrukken

Materiaal en afwerkingen van draagtassen uit papier

Voor je papieren winkeltas heb je bijvoorbeeld de keuze uit kraftpapier, één of tweezijdig gecoat, art paper of getextureerd materiaal. Wat de afwerking betreft, kan je naar wens uitpakken met pp touw, katoenen touw, polyesterlussen, twisted papieren handvatten, satijnlint, katoenlint, e.d.

Alle papieren draagtassen worden op maat gemaakt volgens jouw wensen, van de gepaste materiaalsoort tot de ideale afwerking. Heb je nog geen specifiek materiaal in gedachten? Of heb je raad nodig bij het bepalen van de geschikte afwerking? Wij helpen je graag bij jouw keuze om de ideale papieren draagtas te bestellen voor je merk en producten.

Materiaal en afwerkingen van draagtassen uit papier

Hét alternatief voor de klassieke PE zak

Draagtassen uit papier zijn zowel qua kostprijs als herbruikbaarheid de ideale vervanging voor klassieke PE winkeltassen. Ze kunnen natuurlijk niet alle plastic draagtassen vervangen, maar waar mogelijk nemen papieren draagtassen hun rol wel over. Een draagzak uit papier is bovendien niet alleen een duurzaam alternatief voor PE zakken. Hij scoort ook keer op keer bij de consument door zijn hippe vintage look!

Hét alternatief voor de klassieke PE zak

Een nieuw, modern alternatief : de stone paper bags!

Stone paper bags zijn hét ecologische en moderne alternatief voor traditionele plastic draagtassen. Wil je nog meer gaan focussen op duurzaamheid? Dan is dit voor jou het ideale product. De stenen papieren draagtassen worden vervaardigd van kalksteenmateriaal, een natuurlijk voorkomende grondstof. Niet enkel vanwege dit materiaal, maar ook vanwege zijn milieuvriendelijke productiemethode vormt het een volwaardig alternatief voor de gebruikelijke materialen zoals papier of plastic. Net zoals polyethyleen, is steen papier heel duurzaam en verder ook waterdicht.

Jouw stone paper bag kan voorzien worden van een ritssluiting, een pers of een klittenband. De draagtas kan volledig op jouw wensen afgestemd worden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Een nieuw, modern alternatief : de stone paper bags!

Papieren draagtassen bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte.