Verzendzakken, hoezen en draagtassen

Plastic zakken

Met bijna 30 jaar ervaring is Marisan expert in het ontwikkelen en verhandelen van plastic zakken in alle mogelijke kunststoffen. Verzendzakken, gripzakken of transparante zakjes met strip … wat je nodig hebt, hebben wij in huis.
Naast ons standaardassortiment, kan je bij ons bovendien terecht voor alle mogelijke maatwerk. Zo transporteer je zelfs de grootste of net kleinste producten in de gepaste verpakkingszakjes. Met respect voor de strengste productie- en milieunormen zorgen wij steeds voor constante kwaliteit bij onze producten, samen met al onze fabrikanten.
Hoewel plastic zakken al enkele jaren op de terugweg zijn, omdat ze niet als het meest milieuvriendelijke alternatief aanzien worden, blijven ze in bepaalde sectoren en voor specifieke toepassingen onmisbaar. Daarom blijven we dit type verpakking aanbieden.

Plastic zakken

Online verzendzakken

Ben je op zoek naar online verzendzakken? Dan is de kans grrot dat Marisan heeft wat je zoekt.

Of je nu op zoek bent naar verzendzakken in een monomateriaal of in coex materiaal (zak opgebouwd uit meervoudige lagen), met één sluiting of een dubbele met extra perforatie, we hebben het allemaal.

Wat de bedrukking en afwerking betreft zijn er nauwelijks beperkingen. We kunnen gaan tot 8 kleuren druk, en zelfs het inwerken van een uitgestanst handvat (DKT) is mogelijk. Zo bijvoorbeeld kan je product in het winkelpunt hermetisch verpakt worden, en kan je consument met deze zak als draagtas de stad door.

Ook voor de medische sector en voor logistieke toepassingen hebben we de juiste producten op de plank.

Online verzendzakken

Jouw specialist voor plastic zakken: van gripzakken tot hersluitbare zakjes

Ons standaardassortiment plastic zakken bestaat o.a. uit:

  • Gripzakken
  • Winkeldraagtassen
  • Kleding hoezen
  • Transparante zakken met kleefstrip

De plastic zakken worden gemaakt van PE, PP (CPP en OPP), PVC, EVA, bio-afbreekbare zakken of non toxic PV. Voor zowel grote als kleine plastic zakjes voorzien wij ook alle mogelijke afwerkingen. Bodem- en zijvouwen, lushandvaten, uitgestanste handvaten, met zelfklevende klep al dan niet met een haak én bedrukkingen tot 8 kleuren. De keuze is zeer uitgebreid. Contacteer ons voor advies op maat.

Jouw specialist voor plastic zakken: van gripzakken tot hersluitbare zakjes

Voordelen van kunststof voor uw plastic zak

Een plastic zak lijkt misschien niet meteen de meest ecologische keuze, toch heeft deze klassieke verpakking heel wat voordelen. De meest logische reden om voor plastic te opteren, is natuurlijk de prijs. Het is nu eenmaal het goedkoopste type verpakking op de markt.
Maar daar stopt het niet. Of je nu kiest voor grote plastic zakken of kleine hersluitbare zakjes, alle kunststoffen zakken worden helemaal CO2 neutraal geproduceerd. Door hun flexibiliteit en soepele structuur blijven ze voor de verpakking van specifieke items bovendien vaak op nummer 1 staan. En last but not least, zo goed als elke bedrukking is mogelijk, alsook elke afwerking.

Voordelen van kunststof voor uw plastic zak
Een alternatief voor plastic zakken?

Een alternatief voor plastic zakken?

Marisan speelt in op de wensen en behoeften van de markt en is zich bewust van het ecologisch verhaal dat leeft vandaag. Daarom kan je bij ons ook terecht voor ecologische verpakkingen als alternatief op de klassieke plastic zakken. Zo zijn de papieren draagtassen misschien wel ideaal voor jouw product. Papieren zakken zijn te verkrijgen in allerlei modellen, maten en afwerkingen. Van low budget tot betaalbare luxevarianten!

Plastic zakken bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte.