Gepersonaliseerde draagtassen

Gepersonaliseerde draagtassen

Een op maat gemaakte verpakking voor je product? Of een originele afwerking voor de zakken van jouw bedrijf? Met een waaier aan mogelijkheden staan wij in voor je gepersonaliseerde draagtassen.

Je kan kiezen om een winkeltas te bedrukken met je logo, een baseline of toffe quote. Maar je kan er ook voor opteren om de sluiting uniek te maken met een lushandvat, een uitgestanst handvat of twisted papieren koordje … Bij Marisan kunnen we zowat alles aan, van verschillende modellen en formaten tot een unieke afwerking. Heb je een idee? Contacteer ons, wij brengen het graag tot uitvoering.

Gerelateerde documenten:

Van draagtas bedrukken tot luxe draagtas om uit te pakken!

Door je draagtassen met een logo te bedrukken, zet je jouw merk of product extra in de kijker. Je product krijgt een stijlvolle emballage én je naam wordt meermaals gespot in het straatbeeld. Een gepersonaliseerde verpakking of luxe draagtas is bovendien ideaal als cadeauverpakking voor allerlei geschenkartikelen.

Ons standaardassortiment bestaat uit klassieke PE tassen, papieren, woven en non-woven zakken, aangevuld met draagtassen uit katoen en zakken van jute. Elke draagtas kan je bedrukken naar wens, bijvoorbeeld met het logo van je merk of een fotorealistisch beeld.  

Van draagtas bedrukken tot luxe draagtas om uit te pakken!

Snel bedrukte draagtassen nodig?

Soms moet het vooruitgaan en wil je je gepersonaliseerde draagtas zo snel mogelijk in handen hebben. Dat kan, bij Marisan! Met een levertijd van 4-6 weken krijg je jouw bestelling sneller dan gemiddeld aangeleverd. Wij luisteren eerst in detail naar wat je wenst en begeleiden jou vervolgens bij de keuze van het geschikte materiaal. Dankzij de perfecte afwerking genieten jij en je klanten van stijlvolle, gepersonaliseerde draagtassen van topkwaliteit.

Wist je dat wij ook kleine tot middelgrote oplages snel kunnen leveren? Ideaal voor tijdelijke acties of pop-upstores!

Snel bedrukte draagtassen nodig?

Woven en Non-woven PP draagtassen om te bedrukken. Ken jij ze al?

Ecologie leeft. Winkels die inspelen op het ecologische verhaal, scoren bij de milieubewuste shopper. Ook bij Marisan zijn we ons daarvan heel goed bewust. Duurzame oplossingen dringen zich op. Daarom bieden wij een veelvoud aan ecologische alternatieven aan voor de gewone wegwerpzakken: woven en non-woven PP draagtassen, katoenen tassen en jute zakken. Ze zijn herbruikbaar, uiterst duurzaam en vormen dus de ideale draagtassen om te personaliseren!

De woven tassen zijn super stevig en overal inzetbaar. De immer gelamineerde geweven zakken zijn foto-realistich bedrukbaar, en geven cachet aan jouw product.

De van textuur zachtere non-woven draagtassen kunnen in alle soorten, maten en vormen besteld worden. Al dan niet gelamineerd, van eenvoudig tot full colour bedrukt, alles kan.

Wie voor eenvoudigere bedrukkingen naar volledig natuurlijke materialen wil overschakelen, kunnen we onze katoenen en jute zakken aanbevelen. Eco ten top!
Neem zeker ook een kijkje bij ons assortiment ecologische verpakkingen!

Woven en Non-woven PP draagtassen om te bedrukken. Ken jij ze al?

Gepersonaliseerde draagtassen bestellen?

Wij bezorgen je graag vrijblijvend een offerte