Codeersystemen: prijstangen en etiketten

Codeersystemen: prijstangen en etiketten

Dankzij onze eenvoudige, klassieke codeertangen heb je geen zorgen over technische hoogstandjes als er op het einde van je productieproces een code, lotnummer of datum dient te worden toegevoegd.

De techniek staat voor niets, automatische verpakkingslijnen, aangestuurd door ingewikkelde processen, ERP en andere software die printersystemen aanstuurt, enzovoort. En toch is onze trouwe vriend vaak de oplossing om heel simpel die laatste code op je product of verpakking te krijgen. Onze codeertangen, in de volksmond prijstangen of prijzers genoemd, staan na decennia van trouwe dienst nog steeds voor je paraat!

Voor alle manuele prijs- en/of codeaanduidingen op elke ondergrond hebben wij het geschikte toestel en dit van alle courante merken. Bij Marisan vind je codeertangen van de merken Printex, Smart, Open, Blitz, Jolly en Sato.
De etiketten zijn verkrijgbaar in afneembare, permanente, textiel en diepvries kleefkracht, en indien gewenst in diverse kleuren, al dan niet voorbedrukt met bvb het bedrijfslogo, lotnummer, houdbaarheid... .  

 

Codeertangen - Prijstangen

Ben je producent, logistieker of retailer, dan wil je op een bepaald moment een prijs, code, datum of promotie op een product of verpakking aanbrengen. Geen probleem, onze tangen zijn jouw kleine en handige offline partner voor deze job!  Onze eenvoudig te bedienen codeersystemen worden gebruikt in zowat elke schakel van de ketting.
Voor alle manuele prijs- en/of codeaanduidingen op elke ondergrond hebben wij het geschikte toestel en dit van alle courante merken.
Op de Printex codeertang kan je zelfs gebruik maken van vaste of verwisselbare cliché's, maar meer daarover op de pagina hieronder.
Onze toppers zijn Printex en Open, met hun uitzonderlijke degelijkheid en kwaliteit. Daarnaast verdelen wij tevens de merken Blitz, Smart en Jolly, en op aanvraag ook Sato prijstangen.

 
 

Codeertangen - Prijstangen

Vaste en variabele cliché's voor codeertangen

Bij onze Printex codeertangen kan je net iets meer als bij de andere merken. Bovenop de gekende cijfers en lettercombinaties die je zelf kan instellen, werk je hier met vaste en variabele cliché's.
De Z reeks van Printex werkt met rubberen cliché's waarmee je je label verder kan personaliseren. Denk maar aan het logo van je bedrijf, het merk van je product of elk ander woord of symbool dat je op het etiket wil plaatsen.
Op de vaste clichéband kan je tot 12 woorden laten plaatsen die je dan eenvoudig selecteert, en aanbrengt op je product. Met de uitneembare en variabele cliché's valt zelfs de beperking van het aantal plaatsen op de rubber band weg. Gewoon een cliché losklikken, andere erin, en coderen maar!
Voorbeelden voor de cliché's zijn:

  • Promotionele woorden
  • Reclame
  • Speciale prijzen
  • Kortingen
  • Specifieke codes

Vaste en variabele cliché's voor codeertangen
Etiketten voor codeertangen

Etiketten voor codeertangen

Voor elke toepassing in retail, productcontrole tijdens het productieproces, of bij lotmummerverwerking en datumcodering worden onze codeeretiketten gebruikt. Het is een snelle en eenvoudige methode om een product van een code of prijs te voorzien.

De prijsetiketten zijn verkrijgbaar in afneembare, permanente, textiel en diepvries kleefkracht, en indien gewenst in diverse kleuren, al dan niet voorbedrukt met bvb. het bedrijfslogo, lotnummer, houdbaarheid.

Zeker in de retail is het van groot belang dat de etiketten niet op magische wijze van het ene product op het andere terecht komen. Daarvoor heeft Marisan een oplossing: De dubbele veiligheidsslit die het etiket in 3 afzonderlijkde delen verdeelt. Eens aangebracht op het product kan het niet meer zomaar op een ander product gekleefd worden.

Codeersystemen bestellen?

Wij bezorgen u graag vrijblijvend een offerte.