Codeersystemen : van codeertangen tot prijsetiketten

Wil je als producent, logistieker of retailer een prijs, code, datum of promotie op een product aanbrengen? Dat is zo gebeurd! In zowat elke schakel van de logisitieke ketting gebruiken werknemers onze eenvoudig te bedienen codeersystemen. Voor alle manuele prijs en/of codeaanduidingen op elke ondergrond hebben wij het geschikte toestel. Dit van alle courante merken: Printex, Smart, Open, Blitz, Jolly en Sato.

Voor de etiketten zijn er twee belangrijke elementen waar je rekening moet mee houden. Enerzijds de juiste kleefkracht voor de ondergrond en omgeving van de toepassing. Denk aan afneembaar, permanent, textiel of diepvries kleefkracht. Anderzijds het gewenste design van de etiketten. Zo kan je opteren voor diverse kleuren of al dan niet voorbedrukking met bv. het bedrijfslogo, lotnummer, houdbaarheid, ... In de retail is het van groot belang dat de etiketten niet van het ene product op het andere terecht komen. Daarvoor heeft Marisan de perfecte oplossing: de dubbele veiligheidsslit die het etiket in 3 afzonderlijkde delen verdeelt. Eens aangebracht op het product kan men het niet onopgemerkt op een ander product kleven.

prijstangen en codeertangen
Codeer- & prijstangen
  • Datamarkering
  • Eenvoudig te bedienen
  • Manuele prijs- & codeaanduidingen
cliché
Cliché's
  • Vaste of uitneembare clichébanden
  • Personalisatie zoals vb. logo mogelijk
  • Eigen cijfer- & lettercombinaties
codeeretiketten
Codeeretiketten
  • Permanent, afneembaar of diepvries
  • Verschillende formaten en kleuren
  • Veiligheidsslit mogelijk

Werk efficiënter met vaste en variable cliché's

Bij onze Printex codeertangen kan je net iets meer dan bij andere merken. Bovenop de gekende cijfers en lettercombinaties die je zelf kan instellen, werk je hier met vaste en variabele cliché's. De Z reeks van Printex werkt met rubberen cliché's waarmee je je label verder kan personaliseren. Denk aan het logo van je bedrijf, het merk van je product of elk ander woord of symbool dat je op het etiket wilt plaatsen!

Op de vaste clichéband kan je tot 12 woorden laten plaatsen die je dan eenvoudig selecteert, en aanbrengt op je product. Met de gemakkelijk uitneembare en variabele cliché's valt zelfs de beperking van het aantal plaatsen op de rubber band weg. Gewoon een cliché losklikken, andere erin, en coderen maar.

Gebruiksvriendelijke codeersystemen en bijhorende labels