Medische sector

Heb je nood aan specifieke ultra dunne labels voor reageerbuisjes, patiëntenlabels voor aan je kiosken of hermetisch afgesloten verpakkingen voor verzending of bewaring? Dan staan we graag tot je dienst.

Met onze combinatie van eigen productie en snelle aanvoerlijnen zijn we ideaal geplaats om bedrijven in de medische sector snel en accuraat van het juiste product te voorzien. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van onze stockage capaciteit om on demand labels en verpakkingen te bekomen.

Met je eigen login consulteer je op ons platform je producten en plaats je in real time online bestellingen.

E-book: Er zit meer verpakking in de medische sector dan je denkt

De medische wereld; labo's, hospitalen en farmacie, hebben allemaal nood aan specifieke labels en verpakkingen. Jullie spelen in onze gemeenschap, zowel lokaal als internationaal, een cruciale rol. Zoek je ondersteuning in je zoektocht naar de juiste etikettering of verpakking die geschikt is voor extreme omstandigheden? Ons nieuwste e-book informeert je en zet je op weg bij het kiezen van de juiste verpakking. Download* het hier eenvoudig.

 

 

*Door dit e-book te downloaden, stem je ermee in dat je wordt ingeschreven voor onze Marisan nieuwsbrief. Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons Privacy beleid.

Etiketten voor labo's en medische toepassingen

Veiligheid en etikettering zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden. Of het nu gaat om het correct labelen van testbuisjes, het afdrukken van patiëntenlabels, of verzendetiketten voor het versturen van medisch materiaal, telkens weer is het van het grootste belang dat het label goed op het product of de verpakking is bevestigd, zodat het product doorheen het hele proces of traject traceerbaar blijft.

Het is niet altijd even gemakkelijk om dat ideale label te kiezen, geschikt voor jouw product, daarom kan je terugvallen op onze expertise om te helpen bij het selecteren van het juiste materiaal voor jouw farmaceutisch product. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat patiënten beschermd worden door een correcte identificatie.

Etiketten voor labo's en medische toepassingen

Verpakkingen voor de farmaceutische en medische sector

De medische wereld, waaronder labo's, ziekenhuizen en farmacie, heeft nood aan specifieke verpakkingen. We kunnen er nog steeds niet (helemaal) omheen. Kunststoffen worden zeer gewaardeerd om hun flexibele, multi inzetbare en beschermende eigenschappen. Zo helpen ze gezondheidsproducten beschermen tegen schade en besmettingen. Naast de gekende kunststof verpakkingen, vind je steeds meer alternatieven op de markt. Je denkt hier mogelijks aan papieren draagtassen en enveloppen, herbruikbare tassen, of zakken in composteerbaar materiaal.

Zowel de klassieke als nieuwere verpakkingsoplossingen indachtig, is het niet altijd eenvoudig om voor jouw specifieke behoefte, de ideale verpakking te kiezen. Bij Marisan helpen we jou graag bij het selecteren van het juiste materiaal voor jouw farmaceutisch product.

Verpakkingen voor de farmaceutische en medische sector