Medische sector

De medische wereld, labo's, hospitalen en farmacie hebben allemaal nood aan specifieke labels en verpakkingen

Heb je nood aan specifieke ultra dunne labels voor reageerbuisjes, patiëntenlabels voor aan je kiosken of hermetisch afgesloten verpakkingen voor verzending of bewaring, dan staan we graag tot je dienst.

Met onze combinatie van eigen productie en snelle aanvoerlijnen zijn we ideaal geplaats om bedrijven in de medische sector snel en accuraat van het juiste product te voorzien. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van onze stockage capaciteit om on demand labels en verpakkingen te bekomen.

Met je eigen login consulteer je op ons platform je producten en plaats je in real time online bestellingen.

Etiketten voor labo's en medische toepassingen

Veiligheid en etikettering zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden. Of het nu gaat om het correct labelen van testbuisjes, het afdrukken van patiëntenlabels, of verzendetiketten voor het versturen van medisch materiaal, telkens weer is het van het grootste belang dat het label goed op het product of de verpakking is bevestigd, zodat het product doorheen het hele proces of traject traceerbaar blijft.

Marisan heeft een heel assortiment aan permanente, en verwijderbare materialen in haar gamma, om aan jouw eisen te voldoen. Of het nu gaat om papieren labels, of labels uit kunststsof, je vindt het bij ons.

Heb je nood aan sequentiële etikettering dan kunnen we je ook daar helpen. Labels met unieke codering zijn voor ons dagelijkse kost.

Etiketten voor labo's en medische toepassingen

Zakken en pouches met permanente kleefstrip

Kleine paketten medisch materiaal, tandprothesen en stalen ter analyse zijn allemaal voorbeelden van producten waarvoor onze gecertificeerde verzendzakken met permanente (of desgewenst hersluitbare) kleefstrip geschikt zijn. We kunnen deze zakken ook voorzien van een extra buidel waarin dan de bijhorende documenten gestopt worden.

Dient jouw mailer bag van een tweede sluitstrip voorzien te worden, voor het eenvoudig terugsturen naar afzender na analyse van uw medisch staal, dan is dat geen enkel probleem.

We zien ook een groeiende vraag vanuit de klinieken en hospitalen voor dit soort verpakkingen, voor bijvoorbeeld het handig en veilig opbergen van kledij van patienten of andere persoonlijke spullen.

Zakken en pouches met permanente kleefstrip
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Promoties & acties
  • Advies & nieuws
  • Tips over wetgeving