Medische sector

Heb je binnen jouw medisch labo of hospitaal nood aan specifieke ultra dunne labels voor reageerbuisjes, patiëntenlabels voor aan je kiosken of ben je op zoek naar hermetisch afgesloten verpakkingen voor verzending of bewaring? Ontdek er hieronder meer over.

Er komt veel kijken bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Hierdoor heb je nood aan een partner die met je meedenkt, en laat dat nu net hetgeen zijn wat bij ons centraal staat. Wij fungeren niet enkel als leverancier, maar werken echt met jou samen op een heel persoonlijk niveau.

  • Ontvang snel en accuraat het juiste product dankzij onze combinatie van eigen productie en snelle aanvoerlijnen
  • Vraag on demand labels en verpakkingen door gebruik te maken van onze stockage capaciteit
  • Consulteer met je eigen login op ons platform je producten en plaats in real time online bestellingen

E-book met antwoorden op verpakkings- en labeluitdagingen

De medische wereld (labo's, hospitalen en farmacie) heeft nood aan specifieke labels en verpakkingen. Jullie spelen in onze gemeenschap, zowel lokaal als internationaal, een cruciale rol. Zoek je ondersteuning in je zoektocht naar de juiste etikettering of verpakking die geschikt is voor heel specifieke omstandigheden? Ons nieuwste e-book informeert je en zet je op weg bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Download* het hier eenvoudig.

We weten graag aan wie we deze informatie verdelen. Dank je wel om even je gegevens na te laten.

 

*Door dit e-book te downloaden, stem je ermee in dat je wordt ingeschreven voor onze Marisan nieuwsbrief. Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons Privacy beleid.

Etiketten voor labo's en medische toepassingen

Veiligheid en etikettering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om het correct labelen van testbuisjes, het afdrukken van patiëntenlabels, of verzendetiketten voor het versturen van medisch materiaal… telkens weer is het van het grootste belang dat het label goed op het product of de verpakking bevestigd wordt. Dit zodanig dat het product doorheen het hele proces of traject traceerbaar en leesbaar blijft.

Het is van cruciaal belang om aan de hand van correcte identificatie de bescherming van patiënten te garanderen. Daarbij is het niet altijd even evident om het ideale label te kiezen die geschikt is voor jouw product. Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Zo komen we samen tot het gepaste label op maat van jouw toepassing.

Meer weten over etikettering in de medische sector? Download hierboven ons e-book.

Etiketten voor labo's en medische toepassingen

De gepaste verpakking start vanuit jouw behoefte

De medische sector kan niet functioneren zonder de vele producten en materialen gemaakt uit kunststoffen. Denk aan handschoenen, steriele spuiten én verpakkingen. Kunststoffen worden enorm gewaardeerd om hun flexibele, multifunctionele en beschermende eigenschappen. Zo helpen kunststof verpakkingen allerhande gezondheidsproducten en medische materialen beschermen tegen besmettingen en schade.

Zowel de klassieke als nieuwere verpakkingsoplossingen indachtig, is het niet altijd eenvoudig om voor jouw specifieke behoefte, de ideale verpakking te kiezen. Bij Marisan helpen we jou graag op weg en delen we onze kennis in een handig e-book.

De gepaste verpakking start vanuit jouw behoefte

Samen gaan we op zoek naar de gepaste oplossing