Labeloplossing Marisan ondersteunt online shop Vanallemeersch Deraedt

Deze case is heet van de naald. De labeloplossing van Marisan ondersteunt het online project van Kunstgras by Vanallemeersch Deraedt. 

Traceerbaar online gaan

Online is de toekomst, zelfs voor kunstgras! Daar zijn ze bij Vanallemeersch Deraedt van overtuigd. En wij met hen.

De omschakeling naar een online aanbod en platform brengt uiteraard specifieke vragen en noden met zich mee. Belangrijk is een correcte en accurate identificatie van de producten, zodat elke bestelling of herbestelling van een eindklant vlot verloopt, en het juiste product bij de juiste klant terecht komt!

Het Marisan team heeft samen met deze Grasmeester een labelsysteem uitgewerkt, dat er op voorzien is om op een eenvoudige, snelle manier batches en rollen kunstgras te labelen en later te indentificeren. Elke klant die een (herhaal)bestelling plaatst, kan zo gerust zijn dat het juiste product snel en efficiënt zijn weg vindt naar zijn of haar tuin.

Om tot die goede identificatie te komen hebben we voor Kunstgras by Vanallemeersch Deraedt gebruik gemaakt van een semi-industriële Toshiba printer, Bartender labelsoftware, kunststof labels die bestand zijn tegen licht, lucht en vocht, en een goed resin druklint dat de leesbaarheid van de tekst, logo's en barcodes voor lange tijd garandeert.

Elk project brengt specifieke noden met zich mee. Bij Marisan maken we er een punt van om dit met jou te bekijken, bespreken en af te stemmen, zodat een flexibele oplossing binnen jouw budget steeds weer haalbaar is.

Gerelateerde documenten:
Traceerbaar online gaan
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

  • Advies, tips & tricks
  • Nieuwste verpakkingscases
  • Marisan nieuwtjes