New site, new style: easier & faster Marisan experience!

New site, new style: easier & faster Marisan experience!

New site, new style: easier & faster Marisan experience!

Heeft u hem al gezien? Trots stellen wij u onze gloednieuwe website voor met een nieuwe look-and-feel. En de innovatie reikt nog verder. We staken de koppen bij elkaar om een duidelijkere structuur en opzet te verwezenlijken in ál onze communicatie. Het resultaat? We hebben onszelf heruitgevonden met een online platform! Ontdek er alles over!

De nieuwe website van Marisan staat boordevol nuttige informatie, advies en interessante praktijkvoorbeelden. Maar we zetten nog een stapje verder om u online een échte meerwaarde te bieden: wij gaan all the way met een gloednieuw platform! Wanneer u de nieuwe website bezoekt, wandelt u dus niet alleen meer door de voortuin van Marisan. Via uw persoonlijke login komt u ook echt bij ons binnen.

Online platform

Het kersverse online platform is een handige tool en een communicatielijn zonder beperkingen. U krijgt als klant veel meer zicht op de producten, voorraden, bestellingen, offertes, specifieke documenten, … Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt u op elk moment van de dag extra zekerheid. Uiteraard blijven ook alle klassieke kanalen steeds beschikbaar.

(Her)ontdek onze diensten

Uw product verdient de ideale verpakking, het geschikte etiket of de juiste aanhechting. Als producent/ importeur bieden wij deze 3 productcategorieën aan op industrieel niveau, voor een brede waaier aan sectoren. Neem een kijkje op de nieuwe website en (her)ontdek onze diensten! Wij geven u alvast een voorproefje.

 1. Verpakkingen
  Voor elk doel heeft Marisan de juiste verpakking: van plastic tot papieren verpakking, van verzendzakken tot luxe draagtassen. U kan bij ons alles naar wens laten bedrukken en afwerken. Zelfs bij een bestelling van bescheiden aantallen!
 2. Etikettering
  Etiketten op rol, textiellabels of printers en software? Marisan is dé ‘one stop shop’ voor uw volledige etiketteringsproces. Wij bieden etiketten en labels aan in alle vormen en maten, voor elke sector. Ook de bijhorende printers en codeersystemen hebben wij in huis!
 3. Aanhechtingen
  Met 45 jaar ervaring in manuele en machinale aanhechtingen is Marisan trotste marktleider voor verschillende aanhechtingsproducten in België, West- en Midden-Europa. Onze grootste troef? Een geautomatiseerd, ecologisch én economisch alternatief op blisterpacks!

Uw blijvende garanties

We mogen dan wel een nieuwe website hebben, onze garanties blijven onveranderd: snelle doorlooptijden voor productiegoederen, mogelijkheid tot afroepcontracten met gedeeltelijke stockage bij Marisan en maatwerk binnen elke productgroep.

Wenst u graag meer informatie over onze diensten of heeft een specifieke vraag over uw product? Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.

(Her)ontdek onze diensten
Blijf steeds up-to-date

Blijf steeds up-to-date

 • Advies, tips & tricks
 • Nieuwste verpakkingscases
 • Marisan nieuwtjes