Marisan stelt voor : Huis Vikarti

Gelamineerde papieren draagtassen met een luxueuze uitstraling!

Gelamineerde papieren draagtassen met een luxueuze uitstraling!

Midden 2020 waagde Karmen zich aan een sprong in het diepe. Ze ruilde haar job in de financiële sector in voor haar eigen winkel, Huis Vikarti. Naast het shoppen van kledij, juwelen en handtassen, krijgen klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan een keramiekworkshop. De passie van keramiek kreeg ze via haar mama, die zelf al jaren met keramiek bezig is.

Waar Karmen enorm veel belang aan hecht, is duurzaamheid. Zo reisde ze deze zomer nog naar haar leveranciers om met eigen ogen te zien hoe de kledij ter plaatse gemaakt wordt. Ook bij Marisan streven we enorm naar duurzaam materiaalgebruik. Een zeer persoonlijke service resulteerde in draagtassen die perfect voldoen aan haar noden en wensen. Zo leveren wij haar nu papieren draagtassen met een gelamineerde afwerking, wat ervoor zorgt dat deze draagtas een luxueuze uitstraling krijgt!

Door het gevolg van de coronacrisis diende Karmen haar winkel te sluiten. Hierbij was het ook belangrijk voor haar om te gaan focussen op online verkoop. Ook hier kon ze op ons rekenen en leverden wij haar verzendzakken om op zo’n gemakkelijk mogelijke manier haar producten te verzenden naar haar klanten.

Benieuwd hoe wij jou kunnen bijstaan? Contacteer ons gerust en wij helpen jou graag verder!

Samenwerking Huis Vikarti & Marisan