Ga efficiënt op weg naar jouw gepersonaliseerde verpakking!

Stalenpakket? Check! De eerste stap richting jouw gepersonaliseerde verpakking is gezet. Dankzij ons stalenpakket ervaar je nu al onze producten van dichtbij. De stalen werden bedrukt geleverd, waardoor je niet alleen de kwaliteit van het materiaal kan ervaren, maar ook de printkwaliteit met eigen ogen kan waarnemen en vergelijken.

De inhoud van ons stalenpakket :

De juiste verpakkingsoplossing verhoogt letterlijk en figuurlijk de waarde van jouw producten en stimuleert de merkbeleving bij jouw klanten. Waar wacht je nog op?

Voor elke uitdaging een antwoord!

Voor elke uitdaging een antwoord!

Verpakkingen, je kan niet zonder. Ze helpen niet alleen als bescherming voor je product, maar ze dragen ook bij aan de beleving die jouw klanten ervaren bij jouw product of merk. Een verpakking is als het ware een visitekaartje van jouw bedrijf, dat overal herkend zal worden. Echter merken we vaak dat het kiezen van de geschikte verpakking niet altijd evident is.

Of je nu op zoek bent naar een draagtas van hoogstaande kwaliteit, meer wilt focussen op de ecologische varianten of een budgetvriendelijke oplossing verkiest, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden gepaste oplossingen aan op basis van jouw wensen. Dit doen we door samen rond de tafel te zitten, jouw verhaal te leren kennen en mee te denken naar de meest geschikte oplossing voor jouw merk en producten.

Maak het plaatje compleet door ook jouw labels en hang tags te voorzien van de juiste uitstraling. Zo val je niet alleen extra op, maar creëer je ook een rode draad in de branding van jouw product of merk! Inhouse (bij Marisan of bij jou) geproduceerde labels, labels op rol, labels op vel, etiketten met een specifieke lijmsoort, hang tags met specifieke bedrukking... you name it and we make it happen!

Jij weet als geen ander dat het juiste verpakkingsmateriaal niet enkel van belang is als merkidentiteit. Iedere schakel heeft nood aan specifieke verpakkingen of labels. Denk maar aan jullie werknemers in het magazijn, waar zij ongetwijfeld op een correcte en efficiënte manier goederen moeten stockeren. Onze meerwaarde? Wij voorzien oplossingen voor iedere schakel in de toeleveringsketen.

Ontdek ons werk : van verpakkingsvraagstuk naar verpakkingsoplossing

Laat je inspireren door de oplossingen voor onze klanten. Je ontdekt hoe we te werk zijn gegaan, wat het eindresultaat is en hoe ze dit ervaren hebben.

Huis Vikarti
Huis Vikarti
Midden 2020 waagde Karmen zich aan een sprong in het diepe. Ze ruilde haar job in de financiële sector in voor haar eigen winkel, Huis Vikarti. Een zeer persoonlijke service resulteerde in draagtassen die perfect voldoen aan haar noden en wensen. Ontdek haar verhaal!
Ava
Ava
De omslag is gemaakt. Met de zeer dunne en budgetvriendelijke niet-geweven draagtassen biedt AVA, met medewerking van haar verpakkingspartner Marisan, haar alternatief voor de klassieke plastic winkeldraagtassen.
Vanallemeersch Deraedt
Vanallemeersch Deraedt
Online is de toekomst, zelfs voor kunstgras! Daar zijn ze bij Vanallemeersch Deraedt van overtuigd. De omschakeling naar een online aanbod en platform brengt uiteraard specifieke vragen en noden met zich mee. Benieuwd hoe wij hen ondersteunen?

De meeste geschikte verpakking voor jouw situatie

Zit je met een verpakkingsvraagstuk waarvoor je geen oplossing vindt? We zitten graag samen met jou rond de (digitale) tafel om de meest geschikte oplossing te vinden voor jouw situatie. Contacteer ons, zodat we naar jouw verhaal kunnen luisteren.